כתבות בנושא הובלות בקירור - תמונת אווירה WhatsappFacebookTwitterShare

הובלת מזון בקירור

הובלת מזון בקירור היא מצרך חשוב, זאת בכדי להמנע מפגיעה במזון שאמור להשמר בקירור. באמצעות ההובלה בקירור נמנעים נזקים רבים לבני אדם הבאים במגע עם המזון. מסיבה, זו ישנם כללים ברורים ביותר שחובה להקפיד עליהם בהובלת מזון בקירור.

בכתבה זו:
מי יכול לבצע הובלת מזון בקירור? | באיזה טמפרטורה יש לבצע הובלת מזון בקירור? | מי הוא קהל היעד לשירותי הובלת מזון בקירור? | מהם הקריטריונים הנדרשים בביצוע הובלת מזון בקירור?

מי יכול לבצע הובלת מזון בקירור?

מי שמורשה לבצע הובלת מזון בקירור הן חברות הובלה שיש ברשותן את הרישיונות והאישורים הבאים:

  •  רישיון של הרשות המקומית
  •  רישיון הובלה בקירור
  •  אישור שמעיד על כך שנערכה בדיקת כיול שנתית ועל התוקף של בדיקה זו.

כאשר בוחרים חברה לביצוע של הובלות מזון בקירור, חובה לעמוד על כך שבידי החברה יש את כל הרישיונות והאישורים הנדרשים, משום שאי עמידה בדרישה זו יכולה לגרום לכם וללקוח שלכם נזקים כבדים.

באיזה טמפרטורה יש לבצע הובלת מזון בקירור?

כאשר מבצעים הובלת מזון בקירור, חשוב להבין שמוצרים שונים זקוקים לטמפרטורה שונה כדי לשמור על התקינות שלהם, ולכן הטמפרטורה שבה תבוצע ההובלה תיקבע לפי סוג המזון שאותו מובילים:

  •  הובלה של מוצרי מזון, חלב ובשר, תתבצע על פי הדרישה של משרד הבריאות בטמפרטורה של מינוס 20 מעלות.
  •  הדרישה בנושא ביצים היא שההובלה תתבצע בטמפרטורה של עד 20 מעלות. 
  •  כאשר מדובר בהובלה של בשר בקר מיושן, הדרישה היא שההובלה תתבצע בטמפרטורה של 0 עד 40 מעלות צלזיוס.

חשוב לציין כי בהתאם לדרישות המשרד, משאית ההובלה תצויד במד חום רושם ובמד חום אינדיק טורי.

מי הוא קהל היעד לשירותי הובלת מזון בקירור?

המשאיות שבהן משתמשות החברות שמספקות שירותי הובלת מזון בקירור מצוידות כולן בציוד מתאים, שמטרתו למנוע בריחת קור מן המשאית. בין המשתמשים הקבועים בשירותי הובלות מזון בקירור נמצאות רשתות השיווק השונות, חקלאים, חברות מזון, וחברות קייטרינג. כל אלה זקוקים לשירותים של הובלת מזון בקירור על מנת להבטיח את תקינות הסחורה שהם מספקים ומשווקים. חקלאים המעוניינים לייצא את מרכולתם לחו"ל, משתמשים לא מעט בשירותי הובלת מזון בקירור. באותו אופן גם רשתות מזון משתמשות בשירותים של הובלת מזון בקירור להובלות של מוצרי המזון שהן משווקות.

מהם הקריטריונים הנדרשים בביצוע הובלת מזון בקירור?

בשל הסכנה הבריאותית, ישנם קריטריונים קפדניים שיש לעמוד בהם כאשר מבצעים הובלת מזון בקירור. חברות ההובלה במדינת ישראל המבצעות הובלה מסוג זה פועלות לפי תו תקן שנקרא: תקן ישראלי ת"י 1291- "הובלת מוצרי מזון בטמפרטורה מבוקרת". כאשר אתם בוחרים בחברה לביצוע של הובלת מזון בקירור חשוב מאד שתוודאו שאותה חברה פועלת לפי תו התקן האמור. חברה שמבצעת הובלת מזון בקירור נדרשת לצייד את המשאיות שלה בציוד שמטרתו לקרר את המטען מנקודת היציאה שלו ועד לנקודת היעד, ולכן חשוב שתבררו מראש שהמשאיות מצוידות בציוד זה.
רשימה מפורטת של מומחים בתחום תוכלו למצוא במערכת סינונים מתוחכמת לאיתור הובלות בקירור.

.>>בואו להתעדכן במחירון הובלות.
>>בואו לדבר על זה בפורום הובלות.

scheduleReview
Arrow_Close_partArrow_LeftArrow_moreArrow_Open_partArrow_RightArrow_downX_close_iconSite_menu_knowCall_iconלוגוzap_thumbsMap_pinתמונה גנריתVideo_playIcon star empty colorIcon star empty colorIcon star full colorIcon star empty colorאייקון חנויותDone_tofes_iconicon_failSite-menu_pricelistsSite_menu_reviewsSite_menu_search_resultsSite_menu_top_10Site_menu_add_bussinessexpress iconwhatsapp iconhand_click_expressicon_mobile_consult דפי זהבZAPתפריטSearchSearch Footer_searchFooter_toolsFooter_pricelist