כתבות ומידע בנושא מסעדות ספרדיות
משמעות השם טאפאס והחיבור שלו לתרבות האוכל הספרדית
מאת: מעיין נטעלי סמולר  |  פורסם : 23.10.14
מנות הטאפאס הקלילות והצבעוניות נוצרו בברים השכונתיים של ספרד כחטיף המוגש ליד הטינטו (יין הבית) או ליד הבירה המקומית, וכבשו את העולם בסערה. אבל לא רק טאפאס מונח על הצלחת במטבח הספרדי, אלא מגוון עשיר של מאכלים ותבשילים ערבים לחך, שהופכים כל מסעדה ספרדית לאטרקציה קולינארית המבטיחה תענוג של ממש.
להמשך קריאה >ויוה אספניה: 5 המסעדות הספרדיות הטובות ביותר
מאת: שרון בן דוד  |  פורסם : 09.12.12
זו היתה רק שאלה של זמן עד שהמטבח הספרדי יהפוך לפופולארי ביותר בישראל. ובכן, הזמן הגיע והאפשרויות רבות. הנה הטובות שבהן
להמשך קריאה >