אנחנו מאוד אוהבים את הרעיון של מותג הבית של שופרסל - בעיקר בחלב אבל גם בכלל. זה גרם להפחתה יפה ביוקר המחייה מבחינתינו. רצוי שגם שאר המוצרים יעברו הפחתה - מצ"ב קבלה.
ע"ג שלט סל אחסון מגבות היה מוצמד שלט שחלקו העליון היה בצבע צהוב וזה התחתון בצבע לבן (בסל היו מסודות מגבות פנים ומגבות גוף.
ע"ג החלק הצהוב היה רשום באותיות מאד גדולות (6 פעמים) "מבצע !"
ומתחת "4 יח' ב-50 ש"ח" .
ע"ג החלק הלבן של השלט היה מודפס "מגבות פנים" 0NE , ומתחת מחיר ליח' 49.99 ש"ח . ובחלק התחתון של החלק הלבן של השלט היה רשום קוד המוצר.
בסל האחסון היו מסודרות מגבות גוף וכן מגבות ,ואני בחרתי לי 4 מגבות גוף,שמתוך אופן הרישום ע"ג השלט,הבנתי שהמחיר מתייחס למגבות גוף .בקופה לא התאפשר לממש את הקניה מהסיבה,כך הובהר לי,שהשלט מדבר על מגבות פנים בלבד. כמובן שבתנאים כאלה לא ביצעתי את הרכישה .
אציין שניסו לתת לי הסבר ע"י סגן מנהל הסניף,אשר הוסיף שמאחר ויש קוד ע"ג השלט,אז ההתייחסות היא למוצר בעל קוד זה.
כאשר בדקתי את קוד המגבות שבסל,התברר לי שקוד המגבות כלל אינו תואם לקוד שצויין ע"ג השלט .
מה עלי להבין מכל ההשתלשלות? אני יצאתי בתחושה שהרישום אינו מקרי,ובא בעיקר למשוך את העין ,אף אם יש מן סממני ההטעיה של הלקוח הפוטנציאלי.
חבל! חבל! חבל! חבל! חבל! חבל!
ברוך-הלקוח (אמנם לא גדול,אך בכל אופן לקוח,והפעם מאד לא מרוצה !!!!!!!!)
המוצרים לא זולים אלא זהים למתחרים פחות או יותר, נושא בדיקת החשבוניות מאוד מציק ביציאה כשאתה עם מלא שקיות, יש עומס על הקופות כמעט תמיד. בקיצור נכנס רק שאני חייב