כתבות בנושא הובלות בקירור - תמונת אווירה WhatsappFacebookTwitterShare

שירותי הובלה בקירור

ישנם מטענים שחייבים להעביר באמצעות שירותי הובלה בקירור,בכדי למנוע פגיעה במזון המובל וכתוצאה מכך, פגיעה במי שצורך את אותו המזון לדוגמא מוצרי חלב ובקר. באותו אופן, ישנן סחורות שחייבים על פי דין להעבירן באמצעות שירותי הובלה בקירור.

בכתבה זו:
שירותי הובלה בקירור | כיצד מתבצעים שירותי הובלה בקירור? | מי משתמש בשירותי הובלה בקירור? | איזה סחורה מובילים באמצעות שירותי הובלה בקירור?

שירותי הובלה בקירור

ישנם מטענים שחייבים להעביר באמצעות שירותי הובלה בקירור,בכדי למנוע פגיעה במזון המובל וכתוצאה מכך, פגיעה במי שצורך את אותו המזון לדוגמא מוצרי חלב ובקר. באותו אופן, ישנן סחורות שחייבים על פי דין להעבירן באמצעות שירותי הובלה בקירור. לפני שמשתמשים בשירותי הובלה בקירור ישנם מספר פרטים שחשוב מאד שתבררו על מנת שלא ייגרמו נזקים כבדים לכם וללקוחותיכם. ראשית, במדינת ישראל, שירותי הובלה בקירור חייבים להתבצע לפי תו תקן בשם: תקן ישראלי ת"י 1291- "הובלת מוצרי מזון בטמפרטורה מבוקרת". לכן בטרם בוחרים חברה לביצוע שירותי הובלה בקירור, יש לוודא שהחברה שבחרתם עומדת בדרישות של תו התקן האמור.

כיצד מתבצעים שירותי הובלה בקירור?

בשל החשיבות הגדולה של הובלת סחורות מסוימות בטמפרטורות ספציפיות בכדי שישמרו על הטריות שלהן, שירותי הובלה בקירור מתבצעים בקפדנות יתרה. ראשית, רשאיות לבצע שירותי הובלות בקירור רק חברות שיש ברשותן את הרישיונות וההיתרים הבאים: רישיון הובלה בקירור, רישיון של הרשות המקומית, ואישור על ביצוע בדיקת כיול שנתית והתוקף של בדיקה זו. כאשר אתם מבצעים סקר לגבי חברות המספקות שירותי הובלה בקירור כדאי מאד לוודא שיש ברשות החברה את האישורים הנדרשים. מלבד זאת, חברה שמספקת שירותי הובלה בקירור במדינת ישראל חייבת לפעול בהתאם לדרישות של חוק שירותי הובלה, התשנ"ו-1997 והתקנות הנלוות לו.

מי משתמש בשירותי הובלה בקירור?

בין המשתמשים המרכזיים בשירותי הובלה בקירור ניתן למצוא חקלאים, רשתות שיווק, חברות מזון, הובלות קייטרינג והסעדה ועוד. כל אלו זקוקים לשמירה על טמפרטורה של הסחורה שלהם כדי שהסחורה תישאר טרייה וטובה למאכל. חשוב לציין שהמשאיות המיועדות לביצוע שירותי הובלה מסוג זה מצוידות בציוד מיוחד שמטרתו היא לשמור על הטמפרטורה שבה מובלת הסחורה ליעדה. חברות הסעדה משתמשות בשירותי הובלה בקירור כדי לשמור על הקור של האוכל שהן מספקות. רשתות השיווק משתמשות בשירותים אלו כדי להוביל לחנויות את מוצרי המזון שהן משווקות, וחקלאים משתמשים בשירותים הללו בכל הנוגע לשיווק הסחורה בחו"ל.

איזה סחורה מובילים באמצעות שירותי הובלה בקירור?

הסחורה אותה מובילים באמצעות שירותי הובלה בקירור היא סחורה שיש לשמור עליה בטמפרטורה קבועה מסוימת בכדי שלא תתקלקל ולא תגרום לנזק למי שצורך אותה. באופן זה, הטמפרטורה שבה תבוצע ההובלה נקבעת לפי התכולה שאותה מעבירים. הסחורה צריכה להישמר בקירור מרגע הטעינה שלה על גבי המשאית ועד להגעתה אל היעד. הובלת ביצים צריכה לפי הנחיות משרד הבריאות להתבצע בטמפרטורה של עד 20 מעלות. ולעומת זאת באשר להובלה של מוצרי מזון, בשרים וחלב, הדרישה שההובלה תתבצע בטמפרטורה של מינוס 20 מעלות. הובלה של בשר בקר מיושן צריכה להתבצע בטמפרטורה בין -0 ל-40 מעלות. לאור כל ההנחיות ופיקוח שיש על משאיות ושירותי הובלות בקירור, חשוב לציין שמשאית המבצעת שירותי הובלה בקירור צריכה להיות מצוידת במכשיר מד חום רושם ובמד אינדיקטורי.

רשימה מפורטת של מומחים בתחום תוכלו למצוא במערכת סינונים מתוחכמת לאיתור הובלות בקירור.

.>>בואו להתעדכן במחירון הובלות.
>>בואו לדבר על זה בפורום הובלות.

scheduleReview
Arrow_Close_partArrow_LeftArrow_moreArrow_Open_partArrow_RightArrow_downX_close_iconSite_menu_knowCall_iconלוגוzap_thumbsMap_pinתמונה גנריתVideo_playIcon star empty colorIcon star empty colorIcon star full colorIcon star empty colorאייקון חנויותDone_tofes_iconicon_failSite-menu_pricelistsSite_menu_reviewsSite_menu_search_resultsSite_menu_top_10Site_menu_add_bussinessexpress iconwhatsapp iconhand_click_expressicon_mobile_consult דפי זהבZAPתפריטSearchSearch Footer_searchFooter_toolsFooter_pricelist