.רשת ישרוטל מפעילה כיום 16 מלונות בישראל ובהם 3300 סוויטות וחדרים וכן מגוון עצום של פעילויות, מסעדות, אולמות בריכות שחייה, הופעות בידור, בילוי, ומתקני נופש שונים.לאורך השנים קנתה לה רשת ישרוטל שם טוב בקרב הנופשים, זאת בעקבות חשיבה חדשנית והקשבה מתמדת לצרכי לקוחותיה.כל מלון ברשת ישרוטל מציע חופשה חלומית שונה במהותה, ובכך מאפשרת הרשת לכל אחד את החופש למצוא את המלון והנופש המתאימים לטעמו, צרכיו, חלומותיו ותקציבו.
מלון רויאל ביץ’ אילת – חוויית יוקרה אמיתית עם שירות ברמה אחרת!
התארחתי במלון רויאל ביץ’ אילת של רשת ישרוטל, ואני יכולה לומר שזו הייתה אחת החוויות הכי מפנקות ומיוחדות שהיו לי.
החדר היה מרווח, מעוצב בטוב טעם ונקי מאוד. המיטה נוחה במיוחד, ויש נוף מרהיב לים מהמרפסת – תענוג להתחיל ככה את היום!
שירות יוצא דופן:
מהרגע שהגענו, צוות הקבלה קיבל אותנו בצורה מדהימה, בת-אל מנהלת הקבלה, יחד עם פקידת הקבלה טבע, העניקו לנו יחס VIP אמיתי – הם פינקו אותנו בצ’ופרים, דאגו לכל פרט קטן, והפכו את החוויה למיוחדת במינה. הרגישות, החום, האהבה והמקצועיות שלהם היו פשוט מעל ומעבר! לכל בקשה שהייתה לנו, הם נענו מיד ובשמחה, וזה עשה את כל ההבדל.
ארוחת הבוקר עשירה ומגוונת, עם מבחר ענק של מאכלים טריים ואיכותיים. גם במסעדות של המלון האוכל ברמה גבוהה מאוד, עם שירות מצוין.
הבריכה גדולה, נקייה ומטופחת, עם אווירה יוקרתית ושירות מעולה. מתחם הספא מפנק במיוחד, עם טיפולים מקצועיים ואווירה מרגיעה.
המלון ממוקם בלב הטיילת, קרוב לכל האטרקציות, החופים והחנויות – פשוט מושלם למי שאוהב גם רוגע וגם אפשרויות בילוי.
רויאל ביץ’ הוא לא סתם מלון יוקרתי – זה מקום שבו כל פרט מוקפד, והשירות הופך את השהות לחוויה בלתי נשכחת. אם מחפשים פינוק אמיתי באילת – זה המקום !!!
בצד החיוב:
החדרים מרווחים. כל אחד עם מרפסת פונה לים. האוכל מעולה ובשפע.
בצד השלילה:
א. מחיר גבוה.
ב. החלונות ללא זיגוג כפול כך שבקומות לא גבוהות הקרובות לטיילת רעש קולות ומוסיקה חודרים בקלות ומפריעים לשינה.
ג. כמו כן המלון ללא בידור.
שירות לקוחות בכל זאת קשוב, והציע מיוזמתו פיצוי על הרעש, ועל שהייתה תקלה ממעבר חדר רועש לחדר שקט.
הם מתייגים את עצמם כמלון יוקרה אבל זה ממש מלון רגיל, עם אוכל סבבה ושירות בינוני, תמיד שכחו לשים לנו משהו בחדר, היינו עם תינוק, הכל היה זמין עבור התינוק אבל זהו, אין בריכה מחוממת שזה קצת באסה בחורף וג'קוזי בתשלום
שהינו במלון עם ילדה בת שנתיים. המשחקיה לילדים נהדרת, מעל כל דמיון. מאוד נהנתה מהשהות. הבריכה קרה מאוד וקצת מאכזב שלא מחממים אותה לטמפ' סבירה מכיוון שלא ניתן היה להכנס כלל. הוסבר לנו במלון שבחודש אוקטובר עדיין נחשב קיץ ולכן לא מחממים. אוכל נהדר ושירות טוב מאוד. המלון נקי ומתוחזק בצורה גבוהה מאוד