עשיתי קורס DBA - את כל החומר יכולתי ללמוד לבד. במהלך הקורס למדתי מהספרים כי המרצה היה לא מובן. לא רק זה, הוא גם היה ברמה מאוד ירודה מבחינה אישית - היה מתעצבן משאלות, מנסה להשפיל לפני כל הכיתה אם שאלת יותר מידי, והיה מעיר הערות ציניות, והיו מקרים של עלבונות אישיים. היו לי מרצים טובים יותר בקורסים שעלו שליש מזה.
להשיג את הרכזות היה סיוט. אם צצה איזשהי בעיה לך תחפש מענה הולם.
מבחינת מציאת עבודה הם לא עזרו בכלל. רק הדריכו איך לכתוב קורות חיים באופן כללי (לא פרטני לקורס) וזהו. חודשים אחרי סיום הקורס לא זומנתי אפילו לראיון אחד.
נרשמתי לג'ון ברייס לתחום ניתוח מערכות מידע. קיבלתי הסבר מקיף על הקורס וגם הוזמנתי לפגישת ייעוץ חינמית עם מבחן התאמה. הנציג היה מאוד אדיב מקצועי וסבלני.
מחיר הקורס נראה לי קצת יקר יחסית לשוק.
שנה שעברה הלכתי ללמוד שם קורס גרפיקה , המקום מאוד נוח מבחינת תחבורה ציבורית, תמיד נקי ודואגים תמיד לפינת קפה ועוגיות.
המרצים מבחינתי לא היו כ"כ מקצועיים טעון שיפור.
מי שמתכנן ללמוד גרפיקה ממליצה לו לבדוק קודם כל במכללות לגרפיקה.