המשביר לצרכן הינו בית הכלבו הגדול והמוביל בישראל, מונה 39 סניפים שנמצאים בקניונים ובמיקומים מרכזיים בכל רחבי הארץ ומציע מגוון עשיר של מותגים מובילים באיכות בלתי מתפשרת. קוסמטיקה, אופנת נשים גברים וילדים, ספורט, בגדי ים, הלבשה תחתונה, טקסטיל, כלי בית, נעליים, אביזרי אופנה, מוצרי חשמל, תכשיטים, צרכי נסיעה ועוד.הרשת גם מפעילה את 365 club מועדון הלקוחות הגדול במדינה המונה מעל 633,000 בתי אב שנהנים ממגוון הטבות ומבצעים בלעדיים לאורך כל השנה.
בדרך הביתה מאילת נכנסנו למשביר, דבר שאנו תמיד עושים כשאנחנו באילת. בעלי מצא מזוודה גדולה שניתנה לה הנחה בת 50%. המזוודה איכותית בצבע מיוחד, כך שקל יהיה לזהותה. במחלקת הילדים רכשתי פיג'מות לנכדים בעלות של 17 ש"ח בלבד. חולצות חלקות טי שרטים ב8.50 ש"ח. הקניה היתה כדאית. החנות מרווחת, יש בה 2 קומות. הוסיפו קופאיות, כך שלא היה צריך להמתין זמן רב לעריכת החשבון. יש מבצעים רבים של סוף עונה ולקראת החג כמו במצעים ובכלי בית.
לא מזמן יצא בושם חדש של דולצ'ה וגבאנה שעלה בכל חנויות הפארם קרוב ל 300 ש"ח עם הנחות בעיר שלי, כשהגעתי לאילת ישר ניגשתי לסופר פארם ולניו פארם כי חשבתי ששם הבושם יעלה פחות מכיוןן שבאילת החנויות ללא מע"מ אך להפתעתי גיליתי שגם שם הבושם עולה 300 ש"ח ואין שום הנחות. החנות היחידה שלא אכזבה ומצאתי בה את הבושם ב 250 ש"ח הייתה דווקא המשביר, המבצעים שם מעולים ובנוסף קניתי מייק אפ ושפתון.
בכל נסיעה שלנו לאילת, אנחנו לא פוסחים על ביקור במשביר לצרכן. אנו מוצאים את כל מה שאנחנו צריכים, נהנים מהמבצעים, מהשירות ומרכישה ללא מע"מ. המבחר גדול ומגוון, החנות תמיד עמוסה בקונים מהמרכז. הצוות אדיב, מקצועי ונחמד. הקופאיות מהירות כך שלמרות התור הארוך, לא שוהים זמן רב בקופה. דבר נוסף הוא היות והמשביר הוא רשת, אם רכשנו משהו שלא מתאים, אפשר להחליף ליד הבית. מומלץ.
חנות ממוזגת, מרווחת ואף אחד לא מציק, אבל כשצריך יש עזרה
במשביר מצאתי מבחר מאוד יפה של בגדי ים - מה גם שבמשביר יש מגוון חלקים נפרדים של בגד ים ואפשר להרכיב בגד ים מצבעים שונים- לא כל חנות מאפשרת את זה.. המוכרות לא הציקו ומצד שני כשכן הייתי צריכה עזרה מצאתי מוכרת זמינה בלי בעיה . תאי ההלבשה היו פנויים וגם תור לקופה היה לגמרי סביר. בסה"כ מומלץ.