
מידע נוסף על בנדיקט
אזורי שירות
ביתן אהרן
תחומי העסק
מסעדות
הצג חוות דעת
מציג 1-5 חוות דעת מתוך 5 חוות דעת על בנדיקט
4
דירוג כללי
ציון כללי 4.5
שירות 4
אוכל 3.5
אווירה 4
שביעות רצון מהמחיר 4

mlakerman1959
28/02/2022
2
תפריט חדש (......)
אתמול הזמנו מקום בערב בבנדיקט ביתן אהרוו כדי לנסות את המנות החדשות שהוציאו בחודש פברואר. היינו בהלם מוחלט!
מנה "קרפ דה לה שרימפס": כתוב שמכיל שרימפס ושמיכה של שמנת וכו'. אז ממש לא ! המנה מכילה בייבי שרימפס שעשויים גומי ורוטב שמנת תפל שאפילו מלח לא הוסיפו. על מנה כזו לוקחים 73 ₪?! גם אחרי שהוספתי סחוג המנה הייתה בלי טעם.
מנה נוספת: עוף קריספי על וופל בלגי עם ויסקי מייפל וסרירצ'ה. לא ויסקי מייפל ולא סרירצ'ה. כמו כן, הוסיפו ביצים עלומות שלא מופיעות בתפריט. המיני וופלים היו על גבול השרוף ובנוסף מכיל בקושי 2 חתיכות קטנות של עוף. עאלק 68 ₪!!
קראנו לאחראית כי מלצרים לא מגיעים אף פעם לבדוק איך המנות או אם צריכים משהו אחר ובקושי היו רק 6 שולחנות עם לקוחות. אמרה שמתנצלת על החוויה ושאלה אם רוצים משהו במקום מנות אלו. כבר לא רצינו. רק ביקשתי קפה הפוך גדול ותראו איזה פלא.... הוא לא הגיע! החשבון כבר הגיע מהר יותר. פשוט בושה!
אציין שהורידו 50% ממחיר אחת המנות והשניה גבו עליה 100%! לא חייבו על שתי משקאות....
לסיכום, טוב שמסעדה מנסה לגוון בתפריט אך לא עושים זאת על חשבון לקוחותיה!אוכל1 מאכזב
שירות1 אנטי
אוירה/משלוח2 סבירה/ איחור כבד
מחיר 4 טוב
הדירוג שלי (1-10): 0
באדיבות אתר רסט

Zeew
09/08/2020
5
נהנינו !!!
בשבת חגגנו יום הולדת לסבתא, בהשתתפות בני המשפחה והנכדים/ות. נהנינו מהארוחה! השירות היה מהיר ואדיב ע״י המלצרית מאיה, המבחר המנות היה מגוון וסיפק את רצון כל המשתתפים. המחירים סבירים.



שירות5 מפנק
אוכל5 גן עדן
ציון כללי5 מצוין
אווירה5 מעולה
שביעות רצון מהמחיר5 ללא תחרות

יובל
23/04/2019
5
יקר אך לפעמים ניתן להתפנק
אמנם קצת מחיר יקר ובהתחלה קצת התבאסתי כיוון שהמנה ממבט ראשון לא נראית משביעה.
אך לאחר כמה ביסים כבר לא יכלתי לסיים את המנה!
בקיצור התמונה מדברת בעד עצמה. 
שירות5 מפנק
אוכל5 גן עדן
ציון כללי5 מצוין
אווירה5 מעולה
שביעות רצון מהמחיר4 טוב

Meital
01/03/2019
4
אווירה ממש נחמדה
אווירה טובה. אוכל טעים אך ללא מגוון רחב לטעמי. יקר

שירות4 מקצועני
אוכל3 טוב
ציון כללי4 טוב מאוד
אווירה4 מהנה
שביעות רצון מהמחיר3 סביר

yoram.ri
11/03/2018
4
המוטו הוא ארוחות בוקר
ראשית ברכת הבית היא "בוקר טוב" ולא משנה מתי אתה מגיע. בביקור המדובר היינו 4 אנשים ולקחנו ארבע "ארוחות בוקר", המונח ארוחת בוקר הוא מעט מטעה למי שושב על מה שיקבל בכל בית קפה או מסעדה אחרים. כן לוקחים את המותג צעד אחד קדימה וכוללים ארוחות שעיקרן בשר (לא כשר) וקוראים להן ארוחת בוקר. אז לדעתי הן מתומחרות מעט גבוה לעומת התמורה. מיץ התפוזים שכביכול נסחט במקום היה לטמנו משוחזר. המילי החוזר של הלחמניות (טעימות ביותר) בתוספת חמאה צרפתית וממרח נוטלה, מעניין לדי, אם כי כדאי להזהר. הסלט הקצוץ שהגיע היה מטע עייף וחסר תיבול משמעותי למרות שנאמר לנו שיש שמן זית ולימון.



שירות4 מקצועני
אוכל4 מצויין
ציון כללי4 טוב מאוד
אווירה4 מהנה
שביעות רצון מהמחיר3 סביר
- 1
מפה
מצאת מידע לא מדוייק? דווח על טעות