

ד"ר רונית הנגבי, בעלת דוקטורט בסטטיסטיקה יישומית ומומחית Big Data ושיווק מבוססי נתונים, מביאה גישה אנליטית ייחודית לעולם התזונה הקטוגנית. לצד הרקע האקדמי והניסיון בהובלת חברות הייטק וגישור עסקי, רכשה הכשרה מקצועית יוקרתית בקורדון בלו פריז וחמש תעודות התמחות בבישול ואפייה, המאפשרות לה לשלב בין מדע לקולינריה ברמה הגבוהה ביותר.
הידע והניסיון העשיר שצברה התגבשו לכדי שלושה ספרים מקיפים בתחום התזונה הקטוגנית ודלת הפחמימות, המהווים מקור ידע חיוני לכל המתעניין בתחום. הספרים משלבים בין הבנה מדעית מעמיקה לבין מתכונים מעשיים ופתרונות יצירתיים לאתגרים היומיומיים של החיים הקטוגניים, כולל טכניקות לאפיית לחמים מקמח שקדים ויצירת מאפים ומנות גורמה ללא סוכר. בסדנאות האישיות המעשירות שהיא מעבירה, המשתתפים זוכים להתנסות מעשית בטכניקות שפיתחה ולטעום ממגוון המנות שיצרה במעבדה הקולינרית הביתית שלה. השילוב בין הידע התיאורטי המוצג בספרים לבין ההתנסות המעשית בסדנאות מאפשר למשתתפים לאמץ את התזונה הקטוגנית בביטחון ובהצלחה, תוך שמירה על הנאה קולינרית מלאה. הגישה המקצועית שלה מתאימה לסוכרתיים מסוג 1, כולל ילדים ונוער בליווי רפואי, וכן לכל המעוניין באורח חיים בריא המבוסס על שומן איכותי מן החי והצומח. צרו קשר עוד היום לתיאום סדנה אישית וגלו כיצד התזונה הקטוגנית יכולה לשפר את איכות חייכם באופן משמעותי.
*ד"ר הנגבי היא דוקטור לסטטיסטיקה יישומית (PhD) ומתמחה בבישול ואפייה קטוגניים. היא אינה רופאה או דיאטנית קלינית. מומלץ להיוועץ עם איש מקצוע רפואי לפני שינוי תזונתי משמעותי.
קרדיט לתמונה: פזית אסולין
מידע נוסף על KETO & DALP - תזונה קטוגנית ודלת פחמימות
אזורי שירות
הרצליה
תחומי העסק
חנויות ספרים
יועצי תזונה
קורסי העשרה ברפואה משלימה
תזונה ודיאטות טבעיות
מציג 0 חוות דעת חוות דעת על KETO & DALP - תזונה קטוגנית ודלת פחמימות
- 1