

KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
רפואה משלימה - העשרה: סדנאות וחוגים בהרצליה
אבן שפרוט 1, הרצליה
ד"ר רונית הנגבי, בעלת דוקטורט בסטטיסטיקה יישומית ומומחית Big Data ושיווק מבוססי נתונים, מביאה גישה אנליטית ייחודית לעולם התזונה הקטוגנית. לצד הרקע האקדמי והניסיון בהובלת חברות הייטק וגישור עסקי, רכשה הכשרה מקצועית יוקרתית בקורדון בלו פריז וחמש תעודות התמחות בבישול ואפייה, המאפשרות לה לשלב בין מדע לקולינריה ברמה הגבוהה ביותר.
הסדנאות והחוגים שמעבירה ד"ר הנגבי מהווים מרחב לימודי חווייתי שבו המשתתפים רוכשים כלים מעשיים לשיפור איכות החיים באמצעות תזונה מותאמת. בסדנאות האפייה והבישול הקטוגניות, המשתתפים לומדים טכניקות מתקדמות להכנת לחמים מקמח שקדים, מאפים ללא סוכר ומנות גורמה דלות פחמימות, תוך הבנת העקרונות המדעיים העומדים בבסיס התזונה. הידע והניסיון שצברה מתועדים בשלושה ספרים מקיפים שכתבה, המשמשים כמדריך מעשי למשתתפים בסדנאות. המעבדה הקולינרית הביתית שהקימה משמשת כמרכז פיתוח למתכונים חדשניים וכסביבת לימוד אינטימית ומעשירה. הגישה ההוליסטית שלה מתאימה במיוחד לסוכרתיים מסוג 1, כולל ילדים ונוער בליווי רפואי, המוצאים בתזונה הקטוגנית כלי משמעותי לאיזון רמות הסוכר ושיפור הבריאות הכללית. צרו קשר עוד היום לתיאום סדנה אישית או הצטרפות לחוג, וגלו כיצד השילוב בין ידע מדעי לבישול מעשי יכול להוביל לשינוי משמעותי באיכות חייכם.
מידע נוסף על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
אזורי שירות
הרצליה
תחומי העסק
חנויות ספרים
יועצי תזונה
קורסי העשרה ברפואה משלימה
תזונה ודיאטות טבעיות
מציג 0 חוות דעת חוות דעת על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
- 1