

ד"ר רונית הנגבי, בעלת דוקטורט בסטטיסטיקה יישומית ומומחית Big Data ושיווק מבוססי נתונים, מביאה גישה אנליטית ייחודית לעולם התזונה הקטוגנית. לצד הרקע האקדמי והניסיון בהובלת חברות הייטק וגישור עסקי, רכשה הכשרה מקצועית יוקרתית בקורדון בלו פריז וחמש תעודות התמחות בבישול ואפייה, המאפשרות לה לשלב בין מדע לקולינריה ברמה הגבוהה ביותר.
המומחיות שפיתחה בתחום התזונה הקטוגנית ודלת הפחמימות מתבטאת בשלושה ספרים מקיפים שכתבה, המהווים מדריך מעשי למעבר לאורח חיים קטוגני. הסדנאות האישיות שהיא מעבירה מתמקדות בהקניית טכניקות אפייה ובישול מתקדמות, כאשר המשתתפים לומדים להכין לחמים מקמח שקדים, עוגות ומאפים ללא סוכר, ומנות גורמה דלות פחמימות. במעבדה הקולינרית הביתית שהקימה, היא מפתחת באופן שוטף מתכונים חדשניים המותאמים לתזונה קטוגנית תוך שמירה על טעם עשיר ומרקם מושלם. הידע והניסיון שצברה מאפשרים לה להדריך אנשים כיצד לשלב את התזונה הקטוגנית בחיי היומיום, כולל ארוחות במסעדות ואירועים חברתיים, תוך מתן כלים מעשיים להתמודדות עם אתגרים יומיומיים. הגישה המקצועית שלה מתאימה לסוכרתיים מסוג 1, כולל ילדים ונוער בליווי רפואי, וכן לכל המעוניין באורח חיים בריא המבוסס על שומן איכותי מן החי והצומח. צרו קשר עוד היום לתיאום סדנה אישית וגלו כיצד התזונה הקטוגנית יכולה לשפר את איכות חייכם.
מידע נוסף על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
אזורי שירות
הרצליה
תחומי העסק
חנויות ספרים
יועצי תזונה
קורסי העשרה ברפואה משלימה
תזונה ודיאטות טבעיות
מציג 0 חוות דעת חוות דעת על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
- 1