

ד"ר רונית הנגבי, בעלת דוקטורט בסטטיסטיקה יישומית ומומחית Big Data ושיווק מבוססי נתונים, מביאה גישה אנליטית ייחודית לעולם התזונה הקטוגנית. לצד הרקע האקדמי והניסיון בהובלת חברות הייטק וגישור עסקי, רכשה הכשרה מקצועית יוקרתית בקורדון בלו פריז וחמש תעודות התמחות בבישול ואפייה, המאפשרות לה לשלב בין מדע לקולינריה ברמה הגבוהה ביותר.
הייעוץ התזונתי שמציעה ד"ר הנגבי מתמקד בהדרכה מעשית למעבר לתזונה קטוגנית ודלת פחמימות, תוך התאמה אישית לצרכים הייחודיים של כל אדם. הגישה האנליטית שלה מאפשרת הבנה מעמיקה של האופן שבו התזונה הקטוגנית משפיעה על הגוף, כאשר הדגש הוא על צריכת שומן איכותי מן החי והצומח כמקור אנרגיה עיקרי. בסדנאות האישיות שהיא מעבירה, המשתתפים לומדים כיצד לתכנן ארוחות מאוזנות, להכין מאפים ולחמים מקמח שקדים, וליצור מנות גורמה ללא סוכר תוך שמירה על ערכים תזונתיים מיטביים. הידע המקיף שצברה מתועד בשלושה ספרים שכתבה, המספקים מדריך מפורט לאימוץ אורח חיים קטוגני בריא. המעבדה הקולינרית הביתית שהקימה משמשת כמרכז לפיתוח מתכונים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הייעוץ מתאים במיוחד לסוכרתיים מסוג 1, כולל ילדים ונוער בליווי רפואי, וכן לכל המעוניין לשפר את בריאותו באמצעות תזונה מושכלת. צרו קשר עוד היום לתיאום ייעוץ אישי או סדנה, וגלו כיצד תזונה נכונה יכולה להוביל לשיפור משמעותי באנרגיה, בריכוז ובאיכות החיים.
מידע נוסף על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
אזורי שירות
הרצליה
תחומי העסק
חנויות ספרים
יועצי תזונה
קורסי העשרה ברפואה משלימה
תזונה ודיאטות טבעיות
מציג 0 חוות דעת חוות דעת על KETO & DALP - תזונה הקטוגנית ודל פחמימה
- 1