ביקורת על המרכז הארצי לפריון-ד"ר תדהר זן-בר
חוות דעת גולשים
ציון כללי
(1.0) שירות
(1.0) שביעות רצון מהמחיר
(1.0) מיון לפי:
חוות דעת של Ploni
(1.0)
14/01/2025
רופאת הפוריות שלי ושל אשתי הפנתה אותנו למרכז הארצי לפוריות להשבחת זרע.
כשהגענו הגברת תדהר אמרה שהם מחייבים גם על השבחת וגם על בדיקת זרע, הבהרנו לה שכבר עשיתי בדיקת זרע ואין צורך אך היא בשלה דרשה תשלום גם עבור בדיקת זרע למרות שחזרנו
שוב ושוב שעשיתי את הבדיקה כבר כמה ימים לפני ואין צורך היא התעקשה לחייב גם על בדיקה.
לא די בכך, למרות שציינו בטלפון טרם ההגעה שאנחנו מגיעים דרך קופת החולים בהפניית הרופאה שלנו בקופה, תדהר התעקשה שנשלם מהר מהר כאן ועכשיו ולא הסכימה להמתין שההתחייבות תישלח מקופת החולים.
היא דרשה שנשלם עכשיו ולאחר מכן שנשלח את ההתחייבות והיא תזכה אותנו על התשלום ששילמנו.
לאחר מכן שלחנו את ההתחייבויות לשתי הבדיקות(למרות שלא היה כלל צורך ב2 אלא רק בהתחייבות 1 עבור השבחה בלבד, תדהר והנציגים ביקשו שנשלח את ההתחייבויות, קיבלו אותן ועדיין לא הסכימו להחזיר לנו את הכסף בגין התשלום במזומן בטענה שקרית שאנחנו הגענו באופן "פרטי" מה שלא היה ולא נברא.
לצערי זהו מקום שמניע אותו אך ורק כסף ולא בוחל בשקרים כדי לגזול מלקוחותיו ומקופת החולים במקביל כמה שיותר, תוך ניצול ציני ומזעזע של נשים שמשתוקקות להיכנס להריון.
קרא עוד
הסתר

- 2
- 1