הגעתי למכון לה גוף הודות להמלצות שקיבלתי , הזמנתי תור לטיפול - צפורנים ג'יל .נתקבלתי בזמן , טיפלה בי מרינה - יצאתי מאוד מרוצה .
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של karkura
(5.0)
16/07/2012
טיפול פנים מדהים! וגם הסרת שיער
רציתי להודות למכון לה גוף ולפרגן על טיפול פנים מדהים (אקסוביאנס) ובאמת באמת אני מאחלת לכל האוהבים שלי שיהנו כו שאני נהנתי! התחלתי טיפולי הסרות שיער - לא יכולתי שלא אחרי שהתיעצתי שם עם כמה לקוחות מרוצות מאוד שלא חדלו מלשבח את מכון לה גוף. שנמשיך לטפח את עצמנו!!!!! (תודדה על הקפה הפוך הטעים גם!!!!)
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של שחר
(5.0)
05/07/2012
מקום מומלץ ביותר
ביקרתי בלה גוף וקיבלתי שירות מדהים ע״י פקידה שקיבלה את פניי, עשיתי טיפול פנים ושעוות , על הדרך בידרו לי את הגבות מדהים!! איזה כיף היה.
אפילו קבעתי לפעם הבאה(;
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של שרית
(1.0)
17/12/2011
שירות גרוע
ביקרתי בלה-גוף לטיפול יופי 45 ד"ק לפנים. הזמנתי תור לשעה 11:30 ונמסר לי שיש עיכוב . בסופו של דבר נכנסתי ב-11:45 יצאתי ב12:12 לאחר כ-30 ד"ק כאשר הגיע לי טיפול של 45 ד"ק. כאשר פניתי לפקידת קבלה וטענתי כי שילמתי עבור 45ד"ק וקיבלתי 30 ד"ק נמסר לי כי "היא תיקח את זה לתשומת ליבה".