אודות
ד"ר דפנה ברסוק - MD BSc מומחית לכירורגיה כללית ומנתחת שד אונקולוגית במרכז רפואי אסותא, תל אביב, עם למעלה מ-20 שנות ניסיון במהלכן ליוותה מאות חולות סרטן שד.
בוגרת ביה"ס רפפורט לרפואה, הטכניון, חיפה, בהצטיינות.
במהלך התמחותה בניתוחי שד אונקולוגיים באוניברסיטת טורונטו ובמסגרות נוספות, רכשה ד"ר דפנה ברסוק מיומנות במגוון פרוצדורות ניתוחיות ייעודיות לנשים עם סרטן שד, ובהן:
* ניתוח משמר שד (למפקטומיה)
* כריתת שד מלאה (מסטקטומיה) עם שחזור שד בו-זמני (אונקופלסטיקה)
* ביופסיה של בלוטת הזקיף (סנטינל) ועוד.
במסגרת תפקידה היא מלווה נשים לאורך החיים, החל מבדיקות שגרתיות לגילוי מוקדם ומניעה, דרך אבחון ומתן תכנית טיפול כוללנית, ועד לליווי ומעקב לאחר הניתוחים והטיפולים.
יחד עם צוות רב-מקצועי, המקנה למטופלות מעטפת טיפולית מלאה, ד"ר ברסוק מעניקה את הטיפול הכירורגי המיטבי לסרטן השד, מתחילת האבחון דרך הטיפול הכירורגי ועד למעקב האונקולוגי, תוך כדי הסבר מעמיק על כל שלבי הטיפול, צעד-אחר-צעד, ומתן מענה על כל השאלות - בסבלנות, בפתיחות ובשפה ברורה ומובנת.
לאחר הניתוח דואגת ד"ר ברסוק ללוות את המטופלת במעקב תקופתי צמוד ובעצה טובה, ליצירת סביבת החלמה תומכת, רגישה ומעצימה.
ניסיון קליני
* התמחות בכירורגיה כללית במחלקה לכירורגיה כללית ושד, מרכז רפואי שיבא תל השומר
* התמחות-על בכירורגיית שד במכון האירופאי לאונקולוגיה, מילאנו איטליה. בניהולו של פרופ' ורונזי
* התמחות-על בניתוחי שד אונקולוגיים ומחקר, אוניברסיטת טורונטו, קנדה
* השתלמות בביה"ס לאונקולוגיית שד, אטלנטה ארה"ב
* כירורגית בכירה במרכז רפואי סוראסקי, תל אביב.







