כמה עולה כבד אווז?
מחיר לקילו כבד אווז יעלה לכם בין 220-400 ₪.

כמה עולה צלעות טלה?
מחיר לקילו צלעות טלה יעלה לכם בין 135-260 ₪.

כמה עולה בשר טחון?
מחיר לקילו בשר טחון יעלה לכם בין 40-90 ₪.

בקר

  • אנטריקוט המחיר לאנטריקוט ללא עצם 130 - 230
  • סינטה 90 - 170
  • צלי כתף המחיר לבשר מס' 5 65 - 140
  • כתף המחיר לבשר מס' 4 60 - 130
  • פילה מדומה המחיר לבשר מס' 6 65 - 115
  • אסאדו עגל 45 - 110
  • פילה עגל 170 - 340

כבש

  • צלעות טלה 135 - 260
  • שוק טלה 90 - 130
  • כתף טלה 96 - 180

חלקים פנימיים

  • נתח קצבים המחיר לנתח קצבים דק ועבה 100 - 190
  • כבד אווז 220 - 400
  • מח עצם 25 - 60
  • כבד עגל 20 - 45
  • שקדי עגל 120 - 250
  • טחול בקר 35 - 60

עוף

  • כנפיים 12 - 30
  • פרגיות 45 - 100
  • לבבות עוף 30 - 68
  • כרעיים עוף 22 - 50
  • שוקיים עוף 25 - 45
  • חזה עוף חצוי 30 - 65
  • שניצל עוף 30 - 60

בשר טחון

  • בקר טחון המחיר לבקר טחון 15% שומן 40 - 90
  • בקר טחון רזה המחיר לבקר טחון רזה 5% 50 - 85
  • חזה עוף טחון 30 - 60
האם המחירון עזר לך?
 

המחירים במחירון הם לק"ג. החגים הגיעו ואיתם הגיעה עונת הברביקיו. קצת טיולים, חוף ים, בילוי עם ילדים ואיך לא - ברביקיו. במחירון אטליז של דפי זהב תוכלו לראות מחירים של מגוון סוגי בשר שמוכרים באטליזים. תוכלו לראות מחירים של בשר בקר כמו: מחיר אנטריקוט, מחיר סינטה, מחיר כתף ועוד. בנוסף, תוכלו לראות מחירים של חלקים פנימיים כמו: מחיר כבד אווז, מחיר נתח קצבים, מחיר שקדי עגל, מחיר טחול בקר ועוד. כמו כן, תוכלו לראות מחירים של כבש כמו: מחיר שוק טלה, מחיר צלעות טלה, מחיר כתף טלה. וכמובן שלא נשכח, מחירים של עוף ובשר טחון כמו: מחיר פרגיות, מחיר שניצל, מחיר בשר טחון, מחיר עוף טחון ועוד מגוון רחב של סוגי בשרים שיעשו אתכם רעבים ויגרמו לכם לרוץ לקצביה

חוות דעת אחרונות באתר

  • "הגליל" חגולי יחזקאל סמיר
    "הגליל" חגולי יחזקאל סמיר
    לקוח של מעל ארבעים שנה. תענוג של שרות, תמיד יש בשר ואם רוצים כמות גדולה, מזמינים ותמיד מיכה לך, הבשר מצויין קודם כל לשביעות רצונה של אישתי וכמובן הסועדים
  • המלצת הקצב - אטליז
    המלצת הקצב - אטליז
    קצביה נקייה ונעימה עם שרות מצויין. הבשר כשר עטרה בן יוסף. מאוד מאוד ממליצים. תמיד בסבר פנים טובות
  • איטליז בן חמו
    איטליז בן חמו
    איכות הבשרים מצוינת ואיכותית, מאוד אדיבים, שירות מצויין. יש כשרות גבוהה- חלק
  • אטליז הקר
    אטליז הקר
    שירות מטורף ושמירה גדולה על הכשרות בלי לותר על האיכות של המוצרים
  • המאירי יוסף
    המאירי יוסף
    יוסף הקצב ז"ל מבכירי הקצבים בארץ,אדם צדיק,תמים דרך,טוב לב,בעל יראת שמים, מסר את נשמתו לבורא לפני חודש וחצי ,כיום האיטליז מוחזק ע"י האחים סלמה ."הבשר של אדון יוסף היה מהטובים בארץ,בשר חלק,עוף ירושלים,בהשגחת הרב מחפוד".