הגעתי לסלון, קיבלתי שירות מדהים!!
ככל שהתקרב מועד החתונה, שיגעתי את פרלה יותר ויותר והיא הגיבה בחום ואדיבות!!
השירות היה מקצועי וטוב
כל מילה שאגיד לא תתאר אפילו טיפה מן החוויה שהרגשתי והכל באווירה רגועה וטובה! במאור פנים והרגשה שאני הכלה היחידה של הסלון!!
הכל בדאגה ורצון שיהיה על הצד הטוה ביותר! פרלה נתנה לי להרגיש שאני הבת שלה!!!
תודה! תודה!! תודה!!!
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של זויה
(1.0)
17/12/2011
חוויה לא נעימה
באתי עם גיסתי לחפש לה שמלת כלה אמנם לעוד הרבה זמן אבל אנחנו עדיין קונות פוטנציאליות וצריכות לקבל יחס מתאים. מה שקיבלנו הייתה נזיפה. גיסתי הראתה לה כמה דברים שהיא רצתה למדוד אבל המוכרת (שלדעתי היא בעלת המקום) פשוט לא רצתה לשרת אותנו ואמרה לבוא עוד חודש כשיהיו דגמים חדשים כי לחתונה צריך דגם חדש (אני לא מבינה כל כך למה...ואם אני דווקא רוצה ומתאים לי דגם ישן???). חבל עם היחס שלה היא איבדה לקוחות כי אנחנו לא נחזור לשם ובהחלט לא נמליץ על המקום!
קרא עוד
הסתר
תגובת בעל העסק
13/08/2012
שלום רב,
הצטערתי לשמוע על חוויית השירות שעברת בחנותנו אך חשוב לי להסביר כיצד אנו עובדים ב'מריאז''. מטרתנו היא לתת שירות מיטבי לכל כלה לעתיד (וכך גם לחברותיה ובנות משפחתה) ולכן אנו מקפידים לתאם מראש זמן ומועד לשיחת היכרות ולמדידות, כך שתשומת לבנו המלאה תהיה לכלה המיועדת.
מדברייך הבנתי כי מועד החתונה רחוק, כך שהיה חשוב לי שתוכלי להתנסות גם בקולקציה החדשה. בסופו של דבר, צר לי אם דבריי הובנו שלא כהלכה.
את מוזמנת לפנות אלינו ישירות בטלפון או לכתובת הדוא"ל ([email protected]) לפרטים נוספים ותיאום מדידות.
בברכה ובתודה
פרלה, סלון מריאז'