הזמנו פטוציני פטריות עשבי תיבול ושמן זית.
קיבלנו פטוציני עבה שבור ודבוק שוחה בשמן. פטריות רכות פטרוזליה ובצל ירוק ללא טיפת מלח. היינו צריכים לבקש מהמלצרית את הפרמיז'ן שמוצמד למנה. וכמובן מלח. לא טעים לא אסתטי. לא נעים להחמיץ פנים למלצרית. אבל הרגשנו שמזלזלים בנו. גם אלא שישבו מאחורינו התלוננו על כמה מהמנות. קדוש... אכזבה!
האוכל טעים בטירוף והקינוחים פשוט מצויינים. מה שמבאס זה התורים המטורפים בכניסה, צריך לחכות המון זמן במיוחד בימי שישי וזה סופר מבאס ומוריד את החשק. בנוסף בגלל כמות האנשים הגדולה במקום לא ענק, בפנים הרבה פעמים צפוף נורא.
באנו בחנוכה במיוחד סופגניות וממש לא התאכזבנו, מחר אדיר ומיוחד, וכל טעם יותר מדהים ומקורי מהאחר
למרבה האבסורד היה יותר קל לקבל שולחן לקבוצה מלחכות בתור לt.a.
המחיר גבוה, אבל יש תמורה לאגרה
אחרי המון סטורי של אנשים והמלצות הלכתי לשם ויש לציין פעמיים אפילו לתת צ'אנס
לא הבנתי מה ההתלהבות ולמה אנשים מגיעים במיוחד לירושלים... המקום מלא אנשים יש אמנם אווירה נחמדה והשירות היה סבבה. מוגש אסטטי אבל האוכל בכלל לא היה שיא... הזמנתי פעמיים את המאפה עלים שלהם עם הביצה העלומה ולא ממש התלהבתי מהטעם לעומת מסעדות אחרות שאכלתי בהן ביצים עלומות.. בפעם הראשונה אפילו הזמנתי עם חברה קינוח שוקולד שלא היה אכיל בעליל היה קשה ויבש ופשוט שילמנו 45 שקל לפח.. המחירים מאד גבוהים יחסית למנות המוגשות...