מסעדה קטנטונת באזור התעשייה הכפר סבאי, שעליה מנצחת סבתא שמכינה אוכל פרסי עממי, עשיר טעמים ונפלא. מבחינתי זה כמו לאכול אצל המשפחה - כמויות אדירות, נדיבות בשפע, חום אנושי וטעם ביתי שאין כמוהו.
המקום מגיש ארוחות צהריים בלבד, כאשר בשישי זה בעיקר טייק-אוויי. המחירים סבירים (מסעדת פועלים כאמור), והמקום מאוד פשוט ולא מתיימר בהתאם - אבל האוכל אגדה. מהפרסיות הטובות בארץ.
מומלצים: קציצות בקר מיוחדות ברוטב אגוזים ורימונים, חורשט סבזי (זהירות, לא לכל טעם - מרק חמוץ עם חתיכות בשר גדולות ולימון פרסי, שאוכלים כרוטב לאורז), אורז פרסי חגיגי עם גזר והפתעות (לרוב רק בימי שישי), אורז פרסי ירוק. בימים חמים כדאי להזמין קנקן לימונדה עדינה בתיבול מעניין.