מסעדת סבסטיאן מאופיינת בשניצלים הענקיים ובמיוחד בשניצל הווינאי המפורסם שמתפרש על כל הצלחת הענקית. יחד עם המנות המיתולוגיות של השניצל תוכלו למצוא עוד מנות וותיקות כמו צלע לבן עסיסית ובטעם מדהים. אך, גם יתר המנות טובות מאד. אכלנו בין השאר מנה ראשונה "סלט טבולה קינואה עם עדשים על בסיס קרם חצילים"המנה ביתה טעימה מאד, אבוקדו, בטטה, צנוניות ועל כל זה ביצה רכה. בסך הכל מנה מקורית ושילוב מדהים של טעמים.שאפו!!!!
המסעדה גדולה מאד וזה מתבטא בשירות, השתייה שמתעכבת וכן תקלות קטנות שמקלקלות במקצת את החוויה. אווירה מאד רועשת אבל זה כנראה תלוי יותר בקהל מאשר במסעדה.
בכל מקרה, שווה מאד להגיע בעיקר החל מהשעה 15:00 כאשר המסעדה מתרוקנת מכל האורחים מהמפעלים בסביבה. אני בטוח שתהנו.
היינו ביום ראשון במסעדה, נהננו ממגוון מנות מצויינות שהמסעדה מציעה. ביניהם: שניצל עגל, ריזוטו פטריות ופרגיות צלויות. לסיום לקחנו עוגת גבינה אלוהית.
האוכל היה מעולה, השירות היה מצויין והכל נעשה בהתאם לבקשתנו.
מומלץ מאוד!
ישבתי במסעדה אתמול, אכלתי את מנת הניוקי, היה טעים שחבל על הזמן! השירות היה נהדר, אווירה נחמדה, אחלה מקום לארוחת צהריים! מחירים סבירים - גבוהים.... אבל שווה כל רגע! ממש נהננו! חברה שלי אכלה את השניצל המפורסם...