תודה לך!
חוות הדעת שלך התקבלה ונמצאת כעת בבדיקה על-ידי צוות דפי זהב.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
טרקטורוני אדרנלין- אתגר בשטח
על השירות
תחומי העסק
אטרקציות
אזורי שירות
מעלות-תרשיחא
הצג חוות דעת גולשים (2 חוות דעת)
מחיר
(3.0) (1) זמינות
(3.0) (1) שירות
(1.0) (2) מקצועיות
(1.0) (1) כתוב חוות דעת
חוות דעת של Roey Liraz
(1.8)
22/09/2012
חוויה משפילה ולא מומלצת
חוסר מקצועיות ויחס מעליב ומשפיל מצד המדריך
שכרנו שישה טרקטורונים, מתוכם על שניים רכבו נשים ועל הארבעה האחרים גברים. הטיול לא כלל הדרכה אלא נסיעה של חצי דקה יחד עם המדריך וכבר אז הוא הזהיר את שתי הנשים כי הן לא מסוגלות לשלוט בכלי (כאשר אחת מהן כבר רכבה פעמים רבות בארץ ובחו"ל).
לאחר מכן התחיל הטיול וכעבור דקה של רכיבה המדריך הוריד את אחת הרוכבות מהטרקטורון ואמר לה שהוא "מציל את חייה" כי היא לא מסוגלת לשלוט בכלי. כעבור דקה נוספת המדריך הגביל את המהירות בטרוקטורון של הבחורה השניה. חשוב לי לציין כי אף אחת מהן לא נפלה מהגברים שרכבו ופשוט המדריך, בלי לתת להן צ'אנס אמיתי לרכב על הכלי וללמוד אותו, פשוט הרס להן את הטיול. הבחורה שהוא הוריד עברה לשבת מאחוריי כי היא לא רצתה להרוס לשאר המטיילים את החוויה, אבל כבר לא היתה שום הנאה בטיול.
חשוב לי לציין שרכבנו דרך חברות אחרות ותמיד תחילת הנסיעה לוותה בהדרכה קצרה ובמידה ובמהלך הנסיעה אחד הרוכבים התקשה, המדריך הקדיש זמן כדי לסייע. כאן המדריך לא ערך שום הדרכה ופשוט התייחס בזלזול לנשים שרצו לנהוג
חוויה מאוד לא נעימה שאינה מתקרבת למקומות אחרים בהם רכבתי
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של user37765
(5.0)
16/10/2011
טיול טרקטורונים מגניב!!!!
הינו בחופשה משפחתית בצפון בראש השנה, החלטנו לצאת לטיול ריג'רים וקיבלנו המלצות חמות על טרקטורוני אדרנלין.
לטיול יצאנו בעלי, אני, הילדה שלנו בת ה4 ואבא שלי. נסענו ברינג'ר משפחתי.
היה ממש כיף, המסלול ברור ואין מצב ללכת לאיבוד, מלא מהמורות (טובות) כדי שיהיה כיף בדרך , נוף פסטורלי ומקסים.
באמצע הדרך עוצרים להפסקת קפה שיש בה הכל, קפה טוב או תה למיש רוצה ונוף מהמם!!!!!
הכלים מתוחזקים ואמינים והצוות מקסים.....
ממולץ בחום!!!!
קרא עוד
הסתר

- 1
