אסא דבירה תמיד מלאה עד אפס מקום בימי שבת, טיילים שמגיעים לאיזור.
גם אנחנו יצא לנו להגיע בהסיבות דומות.
אין הרבה אופציות בסביבה.
זאת מסעדה מזרחית, אבל בלי כל הגינונים של מסעדה מזרחית (אין סלטים חופשי, אין קפה על חשבון הבית).
מגיעים, עומדים בתור לקופה, משלמים על המקום על פי ההזמנה (רצוי לדעת מראש מה ברצונכם להזמין: התפריט מוצג על לוחות ענק על הקיר מאחורי הקופה): בשרים, סלטים, ציפס, שתיה, קינוחים. מקבלים מספר וקבלה, ועם זה בהמשך הדלפק מקבלים את המנות.
במרכז המסעדה צלחות, סכום, רטבים, פיתות, חמוצים, הכל בשירות עצמי. תופסים שולחן ומתיישבים.
האוכל בסדר, לא יותר ולא פחות.