היינו בשישי בצהריים. המסעדה מעוטרת פרחים, הרבה אור שמש,ריהוט עץ, מפיות בד גדולות לכל סועד . יש תשומת לב לפרטים. הרבה מלצריות זמינות.
אוכל טעים- הזמנו בוראטה ופוקאצה לראשונות.
היות ופעם ראשונה במסעדה רצינו לטעום מנות קלאסיות אז לנרות שהיינו שתיים הזמנו 3 מנות עיקריות- ריזוטו פטריות- כמות פטריות נדיבה מאוד.
לזניה בולונז - פשוט פגזית אכלנו עם כף, לא צריך סכין ומזלג.
פסטה בולונז שהייתה טעימה את חסרון הגבינה הורגש. יש מלצרית שמסתובבת עם גבינה ומגרדת- בדיעבד חבל שלא ביקשנו ממנה לגרד לנו גבינה על הפסטה אבל היינו כל כך שבעות כבר מהמנות האחרות אז לא היה כזה חשוב.
קינוח פאי שוקולד אגוזים- לא מומלץ הקראסט היה קשה מאוד לא מומלץ.
עוגת נמסיס טעימה מאוד.פאינלימון לא טעמנו אבל נראה מיוחד מלמעלה הוא כמו קרם ברולה ( סוכר חרוך קלות ).
גם הגלידה טעימה ממש רואים בה את גרגירי הוניל.
היה טעים בהחלט נחזור.