הבר התל אביבי הוותיק שישקו נחשב למוקד עלייה לרגל לכל המבקרים בעיר (ובכלל בארץ) בסופי שבוע, אבל למרות התדמית ההמונית אולי, שישקו הוא בר/מסעדה קטן ובועט בלי הרבה רעש וצלצולים, כזה ששפים רבים מעריצים את יכולת הבישול והתיבול שלו, לא תמצאו פה מנות מטורפות עם עשרות חומרי גלם וטכניקות מולקולריות, אלא אוכל פשוט וטוב עם השפעה בלקנית, בישול מדוייק טעמים עמוקים ומחירים נוחים.
אם אתם יכולים - הכי טוב להגיע לפה באמצע השבוע, כשהעומס על הבר ובמסעדה לא רב, האוכל מגיע בניחותא ויש זמן להעריך אותו כמו שצריך.
I went to Shishko for a casual Monday night dinner in December, and it’s the meal I’ve thought about most all year. I got the Three colors roasted bell peppers, oregano & bulgarian cheese and the kebab with tahini onions & grilled tomatoe, which is warm and spicy and has become the only thing I want to eat when it’s less than 30 degrees outside. And finishing it off with the Malabya Coconut, peanuts & hibiscus for dessert was the perfect palate cleanser.