"ארומה אספרסו בר" הינה רשת הקפה הגדולה והמוכרת ביותר בארץ ותרמה משמעותית ליצירת תרבות-קפה אמיתית בישראל.אנחנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים ביותר. מפולי הקפה, דרך החיטה ועד לפירות והירקות - הכול מגיע אל הלקוח במינימום זמן ובכפוף לנהלים קפדניים על שמירת האיכות.אבני היסוד שלנו הן: קפה מעולה בקלייה עצמית, אוכל טרי ובריא שנעשה במקום על פי הזמנה, מחירים נוחים, עיצוב ואווירה מודרניים ונעימים, וכמובן, שירות מסור. בנוסף לרמה הגבוהה עליה אנו מקפידים בכל סניפי הרשת, אנו גאים לקדם נושאים חברתיים רבים, ביניהם קידום אנשים עם מוגבלות, קיימות ואחריות חברתית.
עצרנו בדרכנו צפונה. הזמנו כריך רוסטביף, סלט פסטה, סלט סלמון, וכריך עוף. הכריכים היו טובים, הסלטים פחות: הסלמון היה לא טרי, בסלט פסטה נראה כי היה מדובר בסלט אגוזים. למרות זאת, נעצור שוב בגלל השירות: נמרוד הבחור קיבל אותנו כאילו בביתו: דאג לשאול מה לא בסדר, למה, נתן לנו הרגשה ממש טובה, ואין לי ספק שיערכו השיפורים. בחור מקסים עם נתינה אמיתית. סיגלית
בדרך לאילת עצרנו בארומה עין עובדת, הגענו ב19:30 בערב רביעי של חול המועד סוכות והזמנו סלט, כריך וסלט....היו חוסרים כגון: לחם קל, חמאה..רמת הניקיון דורשת תשומת לב רבה יותר.
נכון שזה ארומה וכולנו מכירים את הרשת אבל האנשים שם עושים את ההבדל.
מרגישים את זה ברמת הניקיון הגבוהה.
למרות שעדיין לא פתחו רשמית הסכימו למכור קפה לפני שעת הפתיחה.
גם כשביקשנו להחליף בתוך ההזמנה לאחר התשלום לא עשו לנו פרצוף וקיבלו בהבנה.
מבחינתי זה המקום הקבוע בו אעצור גם בפעמים הבאות.