בטפריט Brunch ב-14:00 מציעים לך רק מנה בשרית וזה המבורגר ,שהוא שונה מכל המבורגיה רק במחיר יותר מ100 ₪ וכמות בשר מזערית ,לא בטוח שהיו שם אפילו 150 גר.כל המנות אחרות בנויות כך : עלות 5₪ מחיר 70-90 ₪.לא מומלץ להתקרב למסעדה כזאת.
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של דיתוש
(5.0)
20/08/2025
מרגע הכניסה ועד היציאה נענו לכל בקשותינו בנועם, סבלנות וחיוך. כבר עשה הרגשה טובה. והטעמים, גן עדן של ריחות וחגיגה בפה. מומלץ בחום
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של judy
(4.0)
15/10/2017
האוכל היה מעולה השירות פחות
המקום מעוצב ויפה. מנות הפתיחה הראשונות והעיקריות היו טעימות מאוד. הברוסקטה והתמנון צלוי היו ממש טובות. דווקא הכרוב שממליצים עליו כך כל היה טעים אבל פחות מהשאר. העיקריות ניוקי וספייר ריבס היו מעולות גם כן. אבל השירות טעון שיפור. זמן ארוך עד שמגיע מלצר לקחת הזמנה, רבע שעה לחייב את החשבון. וזה מרגיש שהמלצרים והאחראית בעיקר כל הזמן עסוקים במחשבים במקום בלקוחות וחבל... המקום לא היה עמוס, חצי מלא אם צריך שיביאו עוד מלצרים.
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של Ora
חוות הדעת אומתה ע”י קבלה
(4.8)
21/08/2017
מסעדה נקיה אוכל מצויין
התארחנו 5 חברים במסעדת קלארו אכלנו מקרוני בייקון ואספרגוס , פילה פורל, סינטה 300 גרם וסו פלגרינו , שתינו קולה זירו ברד פודינג ואספרסו קצר
היה נעים נקי טעים ואווירה טובה