ביטלתי טיול ללפלנד לאחר שגיליתי שבחברה אחרת אני מקבלת את אותו הטיול בחצי המחיר. ביטלתי וגבו ממני 200 ₪ דמי ביטול. החברה השניה נתנה לי טיול מדהים מעבר לכל הציפיות מאז אני לא מתקרבת ליקרנים זה מאפיין רק ישראלים להגזים במחיר בטענות של מדריך סלב וסדנאות מיותרות
קרא עוד
הסתר
תגובת בעל העסק
12/09/2017
עדנה שלום,
תודה על הביקורת. חשוב להבין שגם עבור יעד זהה חברות שונות בונות טיולים שונים באופן מהותי. כמו בכל מוצר אחר שקיים בשוק גם בקטגוריית הטיולים יש טווחי מחירים בהתאם למוצר שמקבלים.
כשמדובר בטיולים, הפער במחיר נובע בין היתר ממספר האתרים, סוג האטרקציות, המקומות אליהם מגיעים, סוג וכמות הפעילויות, רמת המלונות, איכות המדריך ועוד. אנו משקיעים המון בכל טיול ולכן גם שלמים עם מחירי הטיולים שלנו. חלקם יקרים יותר מטיולים של חברות אחרות (חלקם גם זולים יותר) מהסיבה שהמטייל מקבל יותר בטיול כזה. לשמחתנו, תגובות המטיילים שחוזרים מהטיולים שלנו הן נפלאות ורובם גם נסעו בעבר עם חברות אחרות. זוהי כמובן זכותו של כל אחד לבחור את סגנון הטיול שמתאים לו, תוך שקלול הבדלי המחיר. דמי הביטול נובעים מהצורך לכסות הוצאות עבור הרישום לטיול.
כיוון שבחרת לא לנסוע איתנו, זה מאכזב ,ופחות רלוונטי, שהחלטת להעביר ביקורת מבלי שחווית והכרת את הטיולים שלנו.
בכל אופן, אנו מאחלים לך עוד טיולים רבים ומהנים, ומקווים שתזכי לטייל גם איתנו ותחווי את הערך המוסף שאנו מביאים. אנחנו עובדים מתוך אמונה, אהבה לתחום ויכולת להעביר את המטיילים שלנו חוויה אמיתית, אותנטית ושונה בכל מקום אליו אנחנו מגיעים.
שנה טובה!