מלון גיקוב טבריה
אולמות וגנים לאירועים בטבריה
טבריה, רח' אוהל יעקב
מידע נוסף על מלון גיקוב טבריה
הצג חוות דעת
מציג 1-1 חוות דעת מתוך 1 חוות דעת על מלון גיקוב טבריה

Dganit - Li
03/06/2024
1
הגעתי למלון עם חברה שנרשמתי איתה למלון דרך אתר אשת טורס.
מכיון שהמחיר שהוצע היה גבוה יותר ממה שזכרתי, עשינו את ההזמנה דרך אשת טורס, שהייתה זולה יותר (הפקיד סירב להשוות לנו את המחיר עם המחיר הזול בניגוד לכל המלונות שהייתי בהם).
ההזמנה עוכבה וגם האישור עליה בגלל תקלה טכנית שככל הנראה הייתה, אך התקבלה הודעה כתובה מפורשת שההזמנה התקבלה והפקיד אמר שתוך כמה דקות האישור הפורמאלי יגיע. מכיון שאנחנו דתיות ושומרות שבת רצינו לעשות צ'ק אין ולהעלות את המזוודות כדי לא לחלל את השבת, אך הפקיד לא הסכים. השבת כבר נכנסה, הדלקתי נרות כשאני ממררת בבכי. המזוודות והתיקים הושארו בקבלה, בנס מישהי שישבה שם הסכימה לשמור לנו עליהן. הלכנו בינתיים לבית הכנסת כדי להכניס את השבת וכשחזרנו הפקיד טען שלא התקבל אישור סופי והוא לא יכול לתת לנו מפתחות. הדגשנו שוב ושוב שאנחנו שומרות שבת ואנחנו לא יכולות לטפל בעניין, הצענו לתת פרטים מלאים, כולל תעודת זהות ולהסדיר את הכל כשתצא השבת. הפקיד לא הסכים ונכנס לחדר האוכל תוך שהוא משפיל אותנו לעיניי הקבוצה שהגענו איתה וצעק שלא שילמנו לכן נצא משם מיד. הוא דרש מאיתנו לפתוח ארנק בשבת ולהוציא כסף או שניזרק מהמלון לרחוב.
אמרנו שאין לנו לאן ללכת ואנחנו לא מתכוונות לברוח. הצענו לתת פרטים מלאים ולהסדיר הכל בצאת השבת, אך הוא לא הסכים והמשיך לאיים.
לבסוף בלית ברירה חברתי הסכימה שמישהי שהייתה במלון תוציא לה את הארנק וכרטיס אשראי (שכן כשומרת שבת אסור לה) והפקיד לקח את הכרטיס וחייב אותנו.
לאחר מכן לא יכולנו להעלות את המזוודות לחדר, שכן בשבת אסור לטלטלן. לא היה גוי של שבת שיעשה זאת.
נוסף על כך, קיבלנו חדר עם סתימה בשירותים וכל תחנונינו שישלחו גוי של שבת לתיקון עלו בתוהו
ציון כללי1 לא טוב
באדיבות אתר דפ"ז - אתרי לקוחות
- 1
מצאת מידע לא מדוייק? דווח על טעות