עוגות בחושות - עוגות אשר נאפו מתערובת אחת בה עורבלו רוב מרכיביהן
עוגות שמרים - עוגות עשויות בצק שמרים
מאפינס - עוגות אישיות קטנות ועגולות. נפוצות במטבח האנגלי והאמריקאי
עוגות טורט - עוגות שבצקן אוורירי במיוחד בשל שימוש בכמות גדולה של קצף ביצים. נקראות גם עוגות ספוג
שטרודל - עוגות ממולאות עשויות בצק עלים
בריוש - מאפה עשיר בחמאה וביצים, בעל תוך רך ונימוח וקרם חיצוני זהוב ומבריק, מקורו במטבח הצרפתי
עוגת פאי - עוגות שטוחות ונמוכות שבסיסן עשוי בצק פריך וועליו מילוי כלשהו: גבינה פירות וכו'
אלפחורס - עוגיות ממולאות ריבת חלב. קינוח נפוץ במטבח הדרום אמריקאי
פטיפור - עוגות אישיות קטנות במיוחד, עשויות מבסיס בצק אוורירי ועליו סוגי קרם שונים
רולדות - עוגת ספוג מגולגלת וממולאת בקרם או במילוי אחר
קאפקייקס - עוגות אישיות קטנות, נאפות בתבניות שקועות עגולות. לרוב מצופות בשוקולד או ציפוי מתוק אחר