תודה לך!
חוות הדעת שלך התקבלה ונמצאת כעת בבדיקה על-ידי צוות דפי זהב.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
אני מאשר/ת קבלת דיוור ומידע פרסומי מקבוצת .zap האישור נדרש לקבלת ההטבה, אינו חובה וניתן לביטול בכל עת.
ביקורת על קפה פאזל
חוות דעת גולשים
שירות
(3.8) מקצועיות
(3.6) מחיר
(3.4) זמינות
(0.0) כתוב חוות דעת
הזמנת איש מקצוע?קיבלת 50₪ מתנה לרכישה באתר ZAPSTORE
חוות דעת של אלכס
(4.3)
04/08/2015
הקפה המועדף עלינו
קפה פאזל הוא המקום אליו אנחנו תמיד הולכים, כשבא לנו לשבת ליד הים וליהנות מאווירה טובה ואוכל מצוין. אחלה צוות שבעולם, המחירים נוחים לכיס ורוח הבריזה של הים בהחלט עוזרת לתיאבון :-)
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של חנצ'ו
(2.5)
08/07/2013
ביקור במסעדה
אני והמשפחה נסענו לבקר את בת דודתי שגרה באשדוד, הלכנו לשבת מול הים בקפה פאזל. קודם כל הושיבו אותנו תחת השמש הרותחת, כשביקשנו שמשיה אמרו שאי אפשר להזיז שמשיות, אז נכנסנו לשבת בפנים, בפנים השולחנות לא נוחים, השירות לא כ"כ טוב , לוקח המון זמן למלצרים להביא את המנות וכשביקשנו כוס מים קיבלנו אותה אחרי 20 דקות. המנות לא כ"כ טריות , אך השייק שלהם יחסית בסדר.
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של Shir
(2.3)
23/01/2013
בינוני ומטה
הגעתי למקום בעקבות המלצה של חבר, שאוהב את המקום ומבקר בו לעיתים תכופות. הנוף המושלם בקרבה לים ולאוויר הפתוח, כמו גם השמש היפה, משחקים לטובתו. השירות היה נעים, אם כי עממי. התפריט ,עם זאת, סתמי וכך גם האוכל. ובכלל, האווירה ומראה המקום , מייצרים בעיני, תחושה של מסעדת ים,במובן הלא טוב של המילה, כמו אלה הפזורות על החול בחופים.
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של אורלי
(4.5)
08/01/2012
ארחת צהריים - יום שבת
האוירה מצויינת והשירות עוד יותר האוכל הגיע במהירות, אוכל טרי וטעים. המחירים קצת יקרים, טורטירה אנטריקוט 62 ש"ח זה קצת יקר אבל מה שמפצה שזה טעים.
מומלץ, מסעדה נקייה, אנשים איכותיים. מקום מקסים
קרא עוד
הסתר

- 2
- 1

