הסופר ממוקם סמוך לבי"ח העמק. יש חניה גדולה. הסופר גדול ומרווח. מבחר גדול של מוצרים. הכל נראה איכותי. מסודר ונקי. המחירים קצת גבוהים. יש גם מבצעים אטרקטיבים. יש אזור מיוחד למזון טבעוני, ללא גלוטן וכד'. אין תורים ארוכים. השרות סביר
הסניף ממוקם סמוך לבי"ח העמק, מרוחק ממרכז העיר, יש חניה נוחה. הסניף עצמו גדול מאוד. בכניסה נערכו למבצעים חדשים. כל רחבת הכניסה היתה בתהליך הקמה. המחירים לא זולים. הסחורה נראית איכותית וטריה. בכל מחלקה נראים סדרנים שעובדים על סידור הסחורה. נעים לשוטט בין המדפים, גם בשל המרחב וגם בשל הסחורה הטריה שמועלית עליהם. למרות המחירים הגבוהים באופן כללי, מצאתי מוצרים שמחירם זול יותר מרשתות אחרות, כך שיש איזון.
השופרסל בקניון גדול בהרבה, נעים מאוד להסתובביות, מבחר המזון גדול מאוד, ויש הרבה קופות פתוחות, כולל קופות אקספרס מהירות. המחירים לא כל כך זולים ומועד התפוגה רחוק - לא היתה לי פאשלה באוכל שקניתי כאן מעולם.
כיאה למקום טוב שנותן תמורה, מקום עם חניה ומקום בתוך קניון ליד בית חולים, השופר סל עמוס - וזה החסרון הגדול שלו. לפעמים אפשר להגיע ולצאת מהר, אבל לרוב לא. אבל אם לא אכפת לכם מזה - אז אפשר בקלות לרכז כאן את הקניות שלכם