הנני קניתי אצלכם מכונת סנטוס לגזר שעלתה לי הרבה כסף המכונה התקלקלה ביום א הגעתי אליכם איתה ובחור בשם שי אמר לי אני מנסה היום אבל המנכל לא הסכים לו לפנות מזמנו ולתקן אותה אז הוא הבטיח לי שיום למחרת הוא יתקן אותה ויקח איתו הביתה כי אני עובד בסביבתו . כל זאת שהוא יודע שיום חמישי אני מתחתן ואני מדגיש לו זאת והיום יום רביעי ועדיין המכונה לא מוכנה אומרים לי סוף שנה צריך לספור מלאי ושטויות כאלה .
קרא עוד
הסתר
תגובת בעל העסק
30/12/2015
שלום עומרי,
תלונתך התקבלה ונבדקה לעומק.
ביום א אחר הצהריים המכונה הגיעה אל בית המלאכה. נאמר לך מיד עם הגיעך כי קיים עומס ספציפי שנובע בעיקר מתיקונים קודמים שהמתינו במערכת ולכן החלטת לקחת את המכונה ולחפש מקום אחר לתקן בו.
לקראת סוף יום העבודה חזרת וביקשת להכניס אותה לתיקון , הנציג בשטח בשם שי הבטיח כי יעשה ככל יכולתו לזרז את התיקון.
בפועל המכונה נכנסה לטיפול ביום ב' בבקר.
אנחנו מבינים כי ציפיותך לתיקון תוך 24 שעות לא נתגשמו, כפי שאתה ואנחנו מצפים לקבל בחברתנו.
אנחנו מצרים על כך ושואפים כל העת על שיפור מתמיד בלוחות הזמנים.
תיקון המכונה הסתיים ביום ד' אחה"צ.
אתה מוזמן להגיע ולאסוף אותה בשעות הפעילות של החברה.
אנחנו מאחלים לך לבנות בישראל בית לתפארת ושיהיה מואר באור הזוגיות והילדים.
שרפשטיין מכונות מזון בע"מ
חוות דעת של user10058
(4.0)
19/02/2012
קיבלתי שירות מצויין .
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של user24479
(4.0)
16/02/2012
היה שירות טוב ענו לי על כל השאלות שהייתי צריך על המכשיר שרכשתי . . אני לא מכיר את העסק טוב מאוד לכן אני לא יכול לתת להם ציון טוב