013 נטוויז'ן בע"מ
על השירות
תחומי העסק
תקשורת בינלאומית
אזורי שירות
ראש העין
זמינות
פתוח בשישי
שפות שירות נוספות
אנגלית
ערבית
רוסית
הצג חוות דעת גולשים (5 חוות דעת)
מחיר
(4.0) זמינות
(3.0) שביעות רצון
(3.0) שירות
(3.0) איכות
(3.0) ציון כללי
(2.0) מיון לפי:
חוות דעת של אליס רדושינסקי
(1.0)
10/11/2015
שירות גרוע והמתנה 20 דק
אני מינוייה מזה 14 שנים לא תיארתי לעצמי שעם הזמן במקום להתייעל תלכו אחורה אני מאוכזבת מהמתנה ארוכה של 20 דק ובנוסף החוסר מקצועיות של הנציגים
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של יאיר
(1.5)
04/05/2015
שירות בלתי נסבל בכל קנה מידה
פניתי אל נטויז'ן וביקשתי להעביר קו טלפון לחברה זו ולחבר דרכו את האינטרנט. הגיע אלי טכנאי שלא הצליח לחבר, אבל הצליח לנתק את קו הטלפון ואת האינטרנט. במשך ארבעה ימים רדפתי אחרי החברה ובכל פעם המתנתי על הקו עשרים דקות ויותר. פעמיים דיברתי עם נציגי התמיכה הטכנית והם לא הצליחו להפעיל את הקו המנותק ולא חיברו בחזרה את האינטרנט. הבטיחו שיתקשר תומך בכיר - ולא התקשר כלל.
יאיר דקל, גני תקווה
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של תולתול
(5.0)
08/02/2015
שירות מהיר ומקצועי!
ראיתי בחשבונית האחרונה כי העלות של נטוויז'ן כספק באינטרנט עלתה. מיהרתי להתקשר אליהם. ענו לי פחות מדקה!! ישר ענתה לי בחורה נחמדה ועזרה לי להחזיר את העלות ששילמתי לחצי שנה נוספת + קיבלתי זיכוי על החשבונית הקודמת!!! שירות 10.
אמינים וזולים (:
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של user75361
(1.0)
17/08/2011
שירות נוראי ואי ניתוק
בתחילת פבואר עברתי דירה וחתמתי איתם על הסכם, יום למחרת הייתי צריכה לבטל בגלל סיבות אישיות, מה שהחוק מאפשר לי. 013 לא היו אצלי מעולם!! לא נתנו לי שירות מעולם!! וכמובן שלא חיברו אותי מעולם לשום שירות שלהם!! עם זאת הם לא הפסיקו לחייב אותי כל חודש בטענה שאני גולשת באינטרנט דרכם, כל חודש נאלצתי לריב איתם מחדש וכל חודש גם הגיעה אלי חשבונית, לא עזרו הטענות שלי שאנשי השירות עצמם היו מודים בזה שאכן לא חיברו אותי ואכן לא היה צוות אצלי בבית אבל בתום כל שיחה הם עדיין אמרו אבל זה לא משנה את גולשת דרכנו!!! תסכול כזה לא היה לי מעולם.. לפני כחודשיים הם הסכימו סוף סוף לנתק אותי משירות שמעולם לא היה לי.. ואז לפני חודש קיבלתי חשבון נוסף הפעם הם הסבירו את זה כתשלום על דחיית תשלום שלי!!! בקיצור מאד מאד מאד לא ממליצה להתחבר אליהם, אין להם שירות טוב בכלל (בלשון המעטה), אין שירות של מנהלים, אתה לבד עם התסכול ושום דבר שתעשה לא יעזור לך חוץ מניתוק דרך חברת האשראי.
השמרו לכם
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של לימורשורק
חוות הדעת אומתה ע”י קבלה
(4.0)
05/05/2011
ספקית אינטרנט
אני מאוד מרוצה מנטוויזן - ספקית האינטרנט שלי. לא מזמן קיבלתי מהם טלפון, שעבור תוספת של 4 ש"ח אני יכולה לשדרג משמעותית את מהירות הגלישה. הסכמתי ואני ממשיכה להינות מגלישה מהירה.
קרא עוד
הסתר

- 1
