בנק לאומי בת ים לאומי הוא התאגיד הבנקאי הוותיק בישראל ואחד התאגידים המובילים והגדולים ביותר במזרח התיכון.קבוצת לאומי מספקת שירותי בנקאות לכל הלקוחות, החל במשקי בית, דרך עסקים קטנים ובינוניים וכלה בתאגידי ענק. שירותים אלה ניתנים באמצעות קווי עסקים ייעודיים, כאשר כל קו עסקים מתמחה במתן שירותים בנקאיים ופיננסיים למגזר לקוחות בעלי מאפיינים וצרכים דומים. התמחות זו מאפשרת ללקוחות הבנק ליהנות משירות מקצועי ואיכותי וממגוון רחב של מוצרים המותאמים לצורכיהם.
היום 17.8 הייתי בסניף 859 בלפור80 בת ים.חיקיתי שעה ורבע לקבל פנקסי צ' ן(השומרת סירבה לתת את שם המשפחה) לא מכניסה אנשים ממושמעים אבל מי שדוחף נכנס חופשי.השומרת לא יעילה בשמירה ורק מזיקה בגסות הרוח שלה כלפי הלקוחות המעירים לה על אי סדר! כשה אמרתי שאתלונן השומרת אמרה שזה לא אכפת לה.אני קיבלתי מהשומרת עלבון קשה.המנהל לא היה בעבודה.אני מצפה להתנצלות גם מהמנהל וגם מהשומרת.יש הרבה תלונות על הסניף בגוגל
--
Zemfira
שירות באיכות על הפנים: פקידות עובדות לאט וגוררות את הזמן, תורים ומסמכים מבולבלים, אדישות מדכאת שולטת בכל מקום, ואתה עדיין לא מקבל את מה שאתה רוצה אחרי כמה שעות של המתנה (וזו לא הגזמה!) במילה אחת, זה נורא!
אני סוגרת חשבון בבנק לאומי ומעבירה את הכסף לבנק אחר כי שירות בבנק בסניף בת ים הוא מחתח לביקורת. היום היתי בבנק וקיבלתי הוגמת נפש וזה לא פעם ראשונה:
א. זמן המתנה בצהריים היה שעה וחצי . כאשר שאלתי את איציק מנהל סניף מה הסיבה לזה - הוא ענה בצורה לא מכובדת שחסר פקידות והוא לא יכול לקלות פקידות נוספות.
ב. הפקידה שטיפלה בי היתה לא מרוכזת על הבקשות שלי צעקה עלי דיברה לא יפה איתי . כתוצאה היא עשתה פעולה שלא ביקשתי. כאשר אני ביקשתי לתקן את הטעות שלה , היא שוב צעקה ואמרה לי שהיא לא רוצה לתת שירות
ג. פניתי למנהל סניף איציק , והוא גם גם דיבר איתי לא יפה בחוסר כבוד מוחלט ואמר שהוא לא מתכון לעזור לפתור את הבעיה , כי הפקידה שלו תמיד צודקת