Arrow_Close_partArrow_LeftArrow_moreArrow_Open_partArrow_Up_partArrow_RightArrow_upArrow_downX_close_iconSite_menu_infoSite_menu_knowCall_iconלוגוzap_thumbsמיוןכתובאייקוןMap_pinתמונה גנריתVideo_playIcon star empty colorIcon star empty colorIcon star full colorIcon star empty colorIcon star full gray colorאייקון חנויותDone_tofes_iconicon_failSite-menu_pricelistsSite_menu_reviewsSite_menu_search_resultsSite_menu_add_bussinessexpress iconwhatsapp iconhand_click_expressicon_mobile_consultExpand/Collapse Section דפי זהבZAPתפריטSearchSearch Avatar_add_reviewicon-login-arrow-symbolLogOutFull_Menuדפי זהבPointsAvatar_add_reviewAvatar_add_reviewFavoritesMessagesPeopleEdit_detailsHistory
Action_btn_Ninjaלקביעת פגישהלתיאום שיחה טלפוניתלקבלת הצעת מחירליצירת קשר וקבלת פרטיםAction_btn_Order_TableAction_btn_DeliveryAction_btn_Take_AwayAction_btn_Plane_EventWhatsappReserveRoom FacebookTwitterWhatsappMail
תודה לך!
חוות הדעת שלך התקבלה ונמצאת כעת בבדיקה על-ידי צוות דפי זהב.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
logo

על השירות

תחומי העסק
אספקה חקלאית
אזורי שירות
קצרין

הצג חוות דעת גולשים (3 חוות דעת)

שירות
(3.7) (6)
זמינות
(3.7) (3)
מקצועיות
(3.7) (3)
מחיר
(3.0) (3)
כתוב חוות דעת
(1.0)
07/06/2014
גובים דמי כניסה לקטיף כאשר אין מה לקטוף! לא נחזור!
היינו במקום אתמול עם עוד משפחה של חברים. הגענו לאתר קטיף זה מהמרכז אחרי שווידאנו טלפונית שיש פרי יום קודם לכן. בעת קנית כרטיסי הכניסה נאמר לנו שיש הרבה דובדבנים, אוסנה, ומעט פטל. לדאבוננו מצאו פטל ורדרד בודד. כל פרות האוסנה היו כלל לא בשלים והיו דובדבנים בודדים בצמרות העצים! כאשר התקשרנו למשרד על מנת להתלונן על המצב כלל לא הופתעו לשמוע שאין בכלל פרי במטע ושלחו אותנו חזרה לקופה. פרקנו 2 משפחות עם ילדים קטנים מהמכוניות, בזבזנו זמן יקר על להיכנס למתחם, לעמוד בתור עמ לקנות כרטיסי כניסה, ללכת למטעים, לסרוק את השורות של שיחי ועצי הפרי - והכל לשווא. זאת פשוט חוצפה!!! יכלו להגיד לאנשים בכניסה או לשים שלט האומר שהפרי באתר נגמר - זה היה יכול להיות הרבה יותר מכובד והיה מאפשר לאנשים להספיק להגיע לקטיף חלופי. אנחנו לא נחזור לקטיף שעל יותר!
קרא עוד
הסתר
מאשה - תמונה
(5.0)
26/07/2012
מקום מקסים!
נסענו לשם ביום שישי לקטיף פירות. המקום נחמד! אוירה קסומה והעובדים נדיבים. מחיר הכניסה זול יחסית למקומות אחרים. נכנסים ואוכלים כמה שרוצים! אם רוצים לקחת הביתה, משלמים לפי משקל. יש סוגים שונים של פירות, כל מיני פירות יער ודובדבנים בעונה ואפילו אגוזים! הילדים נהנים במיוחד.
קרא עוד
הסתר
יעל - תמונה
(4.6)
10/04/2012
מקום ממש מומלץ!!!!
פעם אחרונה שהייתי שם הכניסה עלתה 25 ש"ח, קטיף זה לפי עונות השנה ומתי שיש פירות(תותי עץ\שדה,דובדבנים,פטל לבן\אדום,אוכמניות,ענבים בטעם מנגו,תאנים, וכל מיני... (צריך להיתקשר לשאול מה יש ואם פתוח) אוכלים חופשי במתחם אבל על מה שרוצים להוציא הביתה צריך לשלם, מקבלים סלסלות קש לאיסוף פירות שקוטפים,באזור עצי הדובדבנים יש סולמות ברזל לקטיף"שירות עצמי", יש גם אפשרות לישון שם באוהל אבל זה בתשלום. לא כדאי להביא כלבים, הם נישארים בכניסה במלונה.
קרא עוד
הסתר
Inbal Monar - תמונה
  • 1

מפה

Navigate
מפת הגעה אל קטיף שעל
נווט
לעסק הקודם
מצאת מידע לא מדוייק? דווח על טעות
לעסק הבא
Footer_searchFooter_toolsFooter_pricelist