ישבנו במסעדה לחגוג יום הולדת.
המלצרית הייתה אדיבה, המליצה על מנות פתיחה ועיקריות בצורה מקצועית.
האוכל היה טעים, המנות מגוונות וייחודיות בחלקן.
למנת פתיחה לקחנו: מאפה בירה. מוגש לחם קלוי בתנור, עליו גבינה עם ריבה.
השילוב בין הטעמים השונים היה חוויה בפה, כולם אהבו.
בנוסף לקחנו אנטי פסטי, הירקות הוגשו בליווי טחינה ולחם, אפוי במידה הנכונה.
למנה עיקרית לקחנו: פיצה מרגריטה, רדיאטורה סלק, פטצ'וני נפולטינה.
כל המנות היו טובות, כל הסעודים אהבו אותם. מנת הפסטה סלק גרפה שבחים בשל טעמה המיוחד והצבע הסגול.