נתחיל במקום,
חם, מזמין, עם מוזיקה שעושה טוב על הנשמה,
נמשיך עם ארוחת בשרים מדהימה בסגנון ארגנטינאי,
האוכל חם, הבשרים טריים, הטיבול עדין ומתאים לכל מנה.
אלכוהול איכותי ומשתלב מעולה עם המנות.
הקינוחים - אין דרך טובה לסגור את הארוחה.
ולא פחות חשוב, היחס החם, האישי והאדיב,
שנותן לך תחושת בית חמימה ותחושה שאתה האורח הכי מבוקש, תודות למלצר שלנו דניאל!
שעשה לנו את הארוחה לחוויה שחזור אליה בקרוב.
חגגו לי בהפתעה יום הולדת
בעלי חיפש מסעדה שעוד לא היינו בה (אנחנו חובבי בשר ידועים)
ישבו 10 אנשים
כולם כולל כולם התאכזבו מהמנות
הבשר יצא במידת עשייה נכונה אבל לא לעיס או אכיל
ולא משנה איזה סטייק הזמנו.. אנטיריקוט, סינטה, נתח קצבים
הפילה היה אכיל אבל אכלתי הרבה יותר טעימים בהרבה פחות כסף... המנות מגיעות ללא תוספות כמובן, הראשונות פיציות ומאכזבות (למעט הקרפצ'יו שהיה סבבה)
יצאנו משם מאוכזים ורעבים (אחרי ששילמנו מעל 1500 שקל) עצרנו להביא אוכל בבורקס העגלה 😅
בקיצור, ממליצה להימנע
השרות היה טוב ונעים אבל חוץ מזה המקום נראה ישן , מוזנח . השרותים כמו לפני 80 שנה. אין נייר לנגב ידיים מכונת ייבוש לא תקינה. עכשיו לאוכל. ציפינו לקבל בשר נקי משומן צמיגי
ורך אבל רק בחלקו היה כזה. המחיר היה גבוה ללא סיבה. עבר זמנה.
זו אינה הפעם הראשונה שאני פוקד את המקום אך בכל ביקור איכות החוויה קטנה. הפעם הגיעה לשיא; האוכל היה פחות מבינוני, פשוט הבשר לא היה מוכן נכון ולא טעים, המנה השנייה הייתה בסדר אבל הרבה מעבר. רוטב זול עיטר את הסלט אל זולת לרוטב הסלט היה טוב למדי. כוסות יין כבדות שכבר לא נהוגות עשרות שנים אצלנו הוגשו לצד יין משובח שמחירו בהתאם. העלות אינה בכל מתאם לאיכות השירות: מלצרית צעירה ומובהלת למדי שאין לה מושג כיצד לפתוח בקבוק או להסביר על המנות ובעיקר עוצמת האור במסעדה הורסת כל חוויה קולינרית. הבנו שהחשמל הגיע אבל אין צורך באור יקרות, זה אינו מטבח. בכלל האווירה הייתה מתחת למסעדת בשרים שכונתית. העלות לעומת זאת נותרה בשיאה. אני זוכר לטובה את ביקורי במקום לפני שנים רבות. אין לי כוונה לחזור בקרוב.