בשנת 2002 פתחה TO GO למעלה מ-72 חנויות נעלי נשים, גברים וילדים ,TO GO מציעה מגוון עצום של דגמים אופנתיים ואיכותיים, המתעדכנים ומתחדשים בהתמדה, ומדי עונה .
הגענו לחנות מכיוון שאנחנו יודעים שהיא זולה ואנחנו קונים שם הרבה זמן. איך שהגענו כל החנות הייתה הפוכה ומבולגנת, מלבד המנהלת רחל שהייתה שם היו עוד 4-5 עובדות. אחת העובדות ישבה על הספסל שבו מתיישבים למדוד נעליים וסתם דיברה להנאתה עם המנהלת. היינו הרבה זמן בחנות ולרגע אחד אף אחת לא סידרה וניקתה שם. כשרצינו פעם אחת להביא מידה שונה בנעליים לא מצאנו עובדת פנויה (אחת עסוקה והשאר במחסן) ראיתי את המנהלת, רק התחלתי לפנות אליה והיא נפנפה אותי ואמרה שהיא לא קשורה למידות. הייתה אווירה לא טובה והחנות פשוט בלאגן אחד גדול, מלא נעליים עם הספות וכל החנות מלוכלכת, והאבסורד שלאף אחת מהעובדות, כולל המנהלת, לא אכפת. המחיר האטרקטיבי הוא הסיבה היחידה לבוא ולקנות שם.
אמנם מגוון גדול ורחב של נעליים ומחירים ברצפה,אבל לא צריך להתפתות כי האיכות של הנעליים ממש נמוכה והם בקושי מחזיקים לעונה אחת.
שווה להוסיף כסף ולקנות ברשת אחרת נעליים איכותיות יותר.
חוות דעת של צרכן אשר יצר קשר טלפוני עם בית העסק, התקבל באמצעות סקר טלפוני המבוצע על ידי חברת סקרים מקצועית.
גלית
06/12/2011
1
נעליים זולות אבל לא שוות
כל פעם אני מתאכזבת מחדש.. אמנם המגוון המוצע הוא רחב אבל האיכות של הנעליים לא טובה בכלל.
עדיין לא קרה שקניתי משם נעליים ולא נקרעו אחרי כמה פעמים בודדות.
זה ממש כמו לקחת כסף ולזרוק אותו.
לא חוזרת לשם.
חוות דעת של צרכן אשר יצר קשר טלפוני עם בית העסק, התקבל באמצעות סקר טלפוני המבוצע על ידי חברת סקרים מקצועית.
טלי
24/10/2011
4
החלפת תיק שנקרע
קניתי תיק ברשת togo, אחרי כיומיים אחת הרצועות נקרעה, פניתי לסניף אחר של הרשת, ובלי בעיות מיוחדות
אפשרו לי להחליף את התיק ולקחת תיק אחר. יחס נחמד ולא מזלזל בלקוח.