מידע נוסף על ד"ר דיסק - שיחזור תקליטורים
אזורי שירות
ראשון לציון
תחומי העסק
תקליטורים, תקליטים וקלטות - ייצור, תיקון, שכפול והמרה
מספרי טלפון נוספים
טלפון נוסף 1-700-700413
מפה
הצג חוות דעת
מציג 1-1 חוות דעת מתוך 1 חוות דעת על ד"ר דיסק - שיחזור תקליטורים
1
דירוג כללי
ציון כללי 1
שירות 1
זמינות 1
איכות 1
שביעות רצון מהמחיר 1

עמית
10/07/2019
1
לא ממליץ
פער גדול לצערי בין השיחה הטלפונית לבין החוויה בפועל.
התקלקל לי דיסק קשיח עם מידע מאד חשוב.
בשיחתי הטלפונית עם דוקטור דיסק ניתנה לי הרגשה טובה מאד. הוא ציין בפניי מספר פעמים שהמעבדה שלו מספקת את אותן התוצאות כמו המעבדות הגדולות, רק במחיר הרבה יותר נמוך.
לאחר שנתתי את הדיסק והוא נבדק, פתאום ההרגשה הטובה השתנתה. גם דברים טכניים שנאמרו לי שסתרו את מה שנאמר לי קודם לכן בטלפון, וגם המחיר שנתבקשתי לשלם עבור התיקון - 5300 ש"ח לפני מע"מ, מחיר קרוב מאד לזה שדורשות מעבדות השיחזור הגדולות בארץ.
הייתה לי תחושה של עמימות וחוסר שקיפות - לא קיבלתי שום ניירת כשהכנסתי את הדיסק, לא קיבלתי דו"ח מסודר על הבדיקה, הכל התנהל דרך שיחות טלפוניות.
בסוף החלטתי לא לקבל את ההצעה והגעתי לאסוף את הדיסק - אך מצאתי מקום סגור על אף שזה היה בזמן שעות הפתיחה הרשמיות. שוחחנו בטלפון אך דוקטור דיסק סרב להגיע ולפתוח. זה היה ביום חמישי והוא אמר שהוא מוכן לעשות "טובה" ולהגיע מחר לפתוח ולתת לי את הדיסק, על אף שלפני כן אמר לי שהמשרד בד"כ פתוח בימי שישי. כשהגעתי ביום שישי לאסוף את הדיסק הוא גבה ממני 100 ש"ח דמי בדיקה על אף שבתחילת התהליך אמר שהבדיקה חינם (וכך גם מצויין באתר שלו).
מהבחינה המקצועית, דוקטור דיסק דיווח לי שפלטות הדיסק תקינות אך הראשים תקולים. בדיקות שנערכו מאוחר יותר על הדיסק במעבדות בכירות בארץ ובחו"ל גילו נזק רב על פלטות המידע, ואף שלחו לי תמונות של הנזק.זמינות1 לא טובה
איכות1 לא טובה
שירות1 לא טוב
שביעות רצון מהמחיר1 לא מוצדק
ציון כללי1 לא טוב
- 1
מצאת מידע לא מדוייק? דווח על טעות