פריד רמת השרון רשת חנויות 'פריד לשינה טובה' אשר בבעלותה 20 חנויות בפריסה ארצית.פריד חרתה על דגלה את איכות המוצרים וגם בתקופות הקשות לא הסכימה החברה להתפשר בנושא זה. התוצאה הייתה בלתי נמנעת, וכיום עם ישראל מזהה את פריד כשם נרדף לאיכות בתחום השינה בכלל וטקסטיל הבית בפרט.
חווית שירות שלילית ביותר של צוות החנות בסוקולוב 90 רמת השרון, ויחס מחפיר ממוקד הלקוחות הטלפוני (ענה לי נציג שגם הטיב לעשות והרים את קולו עליי בטלפון). הגעתי במיוחד לחנות על מנת לקבל בחוזר זיכוי של כ300 שח בתיאום עם שירות הלקוחות (לאחר שלקח להם חצי שנה לחזור אליי מרגע פנייתי ולאחר שכבר הגעתי לחנות בעבר ולא היו מוכנים לבצע את התהליך ושוב נשלחתי חזרה).
למחרת כאשר טילפנתי שוב וביקשתי את מנהלת שירות הלקוחות טענה שלא מבינה מדוע המוכרת והנציג לא יצרו עימה ישירות קשר לביצוע הזיכוי - שהם אמורים לדעת שהם יכולים לטלפן אליה ישירות על מנת לתת שירות ללקוחות. מעבר לתשובה הזו שלה לא ראיתי הבנה באשר לעוגמת הנפש בשל ההתנהלות והיחס. תודעת שירות לא ראויה לרשת שכזו. אני ומשפחתי לא נחזור לשם וממליצה גם לאחרים לפנות לחנויות מכבדות יותר. מאכזב.