ברוכים הבאים לעולם של Laline, עולם שיצרנו בשנת 1999 וכמו זה האמיתי ממשיך להתפתח, להתחדש ולצמוח מאז. מחנות קטנה ומקסימה במרכז תל אביב, הפכנו לרשת המובילה בישראל למוצרי טיפוח ולייף סטייל לגוף ולנפש, עם למעלה מ- 100 חנויות בארץ ובעולם. קולקציית המוצרים שלנו מציעה מבחר מוצרים לטיפוח הגוף, אמבט ורחצה, פילינגים ובישום; מוצרי איפור, לקים, טיפוח ויופי לפנים; פינוקי אווירה ארומאטיים לבית וכן מוצרי לייף סטייל להשלמת החוויה.אנחנו מטביעים בכל פריט ופרט בעשייה שלנו: מחדשנות בפיתוח המוצרים ועד הקפדה על איכות המרכיבים, מהדיוק בעיצוב האריזות ועד הרומנטיות הקסומה של החנויות.כל אלה נעשים בחדוות יצירה ההופכת את המפגש בין גוף לנפש לחגיגה של הנאה ואסתטיקה.
הלכתי לשם כמו כל גבר אובד עצות במטרה להפתיע את חברה שלי והמוכרת שם סידרה לי חבילה מפנקת לאישה ויעצה לי והסבירה לי מה נשים אוהבות ואילו מוצרים עליי לקחת.
היא עברה איתי צעד צעד והרגשתי שאני באמת יכול לסמוך עליה. ואכן קניתי את החבילה שהמוכרת הרכיבה לי. חברה שלי הייתה מופתעת ומרוצה מאוד מהמתנה שלי.
ממליץ מאוד על החנות!
חנות טובה בקניון, מאוד שירותיים, המוצרים טובים, אורזים יפה למתנות.
אני אוהבת את הסבון פילינג העדין שלהם. מחירים טובים, בד"כ יש תמיד מבצע לחברי מועדון או בכלל.
החנות של ללין הכי מזמינה שיש...מבחר פינוקים ממכרים עם ניחוחות נפלאים, הכי מתחשק להישאר שם לתמיד. המחירים לכאן ולכאן אך תמיד שווה לקנות כשיש מבצעים ובד"כ יש.
כשראיתי את אריזות המתנה של ללין לא התאפקתי והחלטתי לפנק את עצמי במתנה לחג, המוכרת שמחה לעזור לי לבחור את המארז הכי טוב ומפנק. קניתי מארז אחד והתרשמתי מהאיכות של המוצרים. בהחלט כדאי, במיוחד במחירים כאלה!