

חברת אס-פריי (2011) בע"מ, היא חברת סחר המתמחה בשיווק בגדי ים לילדים, בגדי חוף וכן בגדי ים לתינוקות מבד מסנן קרינה. לבחירתכם: אוברול ים מבד מסנן קרינה (SPF50+), בגד ים צף לילדים, בגד ים אנטי סאן, כובע מסנן קרינה, בגד ים חוסם קרינה ועוד. החברה מובילה בארץ ביבוא וביצוא בגדי ים, ומשווקת את מוצריה בערוצי שיווק שונים כגון: רשתות שיווק מוכרות המתמחות במוצרי ילדים ותינוקות, אתרי אינטרנט, חנויות אינטרנט ועוד.
עוד פרטים
תחומי שירות
מידע נוסף על אס-פריי (2011) בע"מ
אזורי שירות
נווה ימין
תחומי העסק
בגדי ים וחוף
מאפייני בגד הים והחוף
בגדי ים עם מסנן קרינה
שירותים מיוחדים
בגדי ים וחוף בהתאמה אישית
בגדי ים וחוף לרכישה אונליין
בגדי ים וחוף למגזר הדתי
בגדי ים וחוף בסיטונאות
מוצרים נלווים לים ולחוף
כובע שחייה
כובעי הגנה מהשמש
משקפי שחייה
מצופים
גלגל הצלה
שמשיות
משחקי מים
עוד פרטים
שפות שירות נוספות
אנגלית
מפה
יצירת קשר עם אס-פריי (2011) בע"מ
מציג 1-3 חוות דעת מתוך 3 חוות דעת על אס-פריי (2011) בע"מ
2.3
דירוג כללי

חן
07/07/2024
1
עובדים עם חברת שליחויות שידועה בחוסר יכולת להצליח לשלוח מוצרים באופן קבוע. אחלה מקום להזמין אם רוצים לזרוק כסף לפח ולהתווכח עם השירות שלהם שלא קיים.

שמשון כתר
19/09/2017
5
מחירים אטרקטיבים מאוד.
נכנסתי לאתר אס פריי. הזמנתי מוצר לגינה של סטארפלסט. קבלתי מחיר של 20 אחוז פחות מאשר באייס/הום סנטר.
שימו לב מקבלים רק כרטיסי אשראי.
אחלה מציאה....במרכז הארץ.
יעלי
04/01/2017
1
מומלץ להתרחק- מוצרים פגומים- שירות לקוחות נוראי
רכשתי מוצרים שלהם בדוכן - 2 צעיפי קסם לילדות.
נלבשו פעם אחד בלבד אחד מהם אפילו לא יצא מהבית ושניהם התחילו להתפורר אחרי שבוע. חזרתי לדוכן והמוכרת הייתה פשוט גועלית והתעקשה שזה אשמת הילדות. אמרה שאפנה לחברת S-FREE התקשרתי לחברה ולא נתנו לי לדבר בכלל אמרו לי שזה לא מעניין אותם כיוון שלא רכשתי את הצעיפים דרכם ושאגש חזרה למוכרת מהדוכן.
לא האמנתי אבל ניסיתי. קורה לפעמים שיש סחורה פגומה. מחזירים לספק ומחליפים. לא צריך להיות סיפור..אבל המוכרת היקרה הגדילה לעשות והתקשרה להגיד כמה היא חושבת שזה לא מוצדק להחליף את הצעיפים.
שוב מדובר בצעיפי ילדות שנלבשו על ידי ילדות ולשם כך הן נועדו. הם התפרקו אחרי פעם אחת בלבד ובוודאי שהן לא ניסו להרוס אותן.
בקיצור מוצר פגום ויקר, שירות מזעזע מהחברה - מנסה להימנע ממילים פוגעניות יותר למרות שבהחלט אני חשה אותן. והמוכרת היקרה מהדוכן שהייתי שמחה לפרסם את שמה לטובת שיימינג אבל אסתפק בכך שהדוכן שלה נמצא במרכז הרפואי רמב"ם בחיפה - ממליצה בחום להתרחק.- 1