
מידע נוסף על ויטרינה
אזורי שירות
תל אביב
תחומי העסק
מזון מהיר
תחומי עיסוק נוספים
מסעדות
מפה
מציג 1-5 חוות דעת מתוך 5 חוות דעת על ויטרינה
4
דירוג כללי

natalie
22/02/2015
4
מקום נחמד אוכל טוב
הגענו למקום אחרי שמונה בערב. למרות מזג האויר הנורא היו המון לקוחות במקום. זמן ההמתנה כדי להזמין עמד על כ15 דקות וזמן ההמתנה לאוכל גם כן כ15 דקות. הזמנו המבורגרים וישבנו בחוץ, היו תנורי חימום, אבל בגלל שלא תחמו את פינת הישיבה עם איזו יריעה ירד עלינו ברד והאוכל התקרר די מהר... לא היה מקום לשבת בפנים- היה מלא. המוכרים נחמדים, נראה נקי והאוכל טעים מאוד!
Shiri
17/01/2014
5
סוף הדרך!!
אני ובעלי אוכלים שם כל הזמן(כמובן עם הפסקות בשביל הגעגוע והגיזרה:)).
ההמבורגר סופני בתוך הלחמניה עם בצל מקורמל, הצ'יפס תפו"א בטטה עולמי עם גרידת לימון. מוגש עם חמוצי הבית- מעולים ורטבים הבית- קטשופ עם סלק ואיולי- אין מילים!
ונתי הבעלים הוא אחלה בנאדם !
רינת
09/11/2011
4
נחמד
אכלתי נקניקיה שלא ראיתי בשום מקום אחר עם מילוי גבינה, ממש נחמד אבל לא הכי זול
גלעד
01/11/2011
3
טעים אבל יקר מידי לטעמי
נקניקיה טובה ככל שתהיה - מעל 20 שקל זה יקר לטעמי
יעל
11/08/2011
5
הרבה יותר מבר נקניקיות במיקום מצוין
הויטרינה היא אחד המקומות החביבים עלי בתל אביב, בגלל אותו שילוב מעולה:
המיקום - לא רחוק מכיכר רבין ומלונדון מיניסטור, על אבן גבירול, שתמיד נמצא "על הדרך" שלי.
השירות - מקסים במיוחד, ומאוד אישי. אחרי הביקור השלישי אתה כבר בן בית אמיתי, והמקום מרגיש מאוד שכונתי, ידידותי, עם חילופי שיח נעימים בין היושבים על הבר ועם הבעלים הלבבי. הוא תמיד ישקיע בכל מנה קצת מעבר - גירוד של קליפת לימון על הצ'יפס בשביל הטאץ' המיוחד, או ציור של פקמנים באבקת פפריקה וקטשופ על צלחת ההמבורגר.
האוכל - עד הויטרינה ראיתי בנקניקיות אוכל נחות, אבל כאן מגישים סוגים מתחלפים של נקניקיות בשר איכותיות ומיוחדות, שהן ממש עולם אחר.
המחיר: 20-26 לנקניקיה, 14-16 לצ'יפס. סביר ונוח.
המלצות: נקניקיית איסטנבול (בקר+כבש מעושנים), בודפשט/וינה/מינכן (ואריאציות על בשר לבן), צ'יפס חצי-חצי (בטטה ותפוחי אדמה), מילנו (בקר עם שומר ורוזמרין). יש גם בירות קרות מהברז.
החיסרון הגדול, כבכל האזור: המחסור בחנייה. עדיף לבאי תחבורה ציבורית או ברגל.
- 1