בשנת 2002 פתחה TO GO למעלה מ-72 חנויות נעלי נשים, גברים וילדים ,TO GO מציעה מגוון עצום של דגמים אופנתיים ואיכותיים, המתעדכנים ומתחדשים בהתמדה, ומדי עונה .
רוצה לציין לטובה את השרות בחנות. הוא השתפר מאוד והתאים את עצמו לחנויות מודרניות ועדכניות. המוכרנים מתקשרים ביניהם במכשיר קשר. השרות מהיר ויעיל, על אף העומס בחנות. עוד ציון לטובה, למרות מכירות סוף העונה ניתן לקנות זוגות נעליים חדשים ולא מתצוגה במחירים מגוחכים. מנסיון האיכות סבירה.
קרא עוד
הסתר
חוות דעת של greaty
חוות הדעת אומתה ע”י קבלה
(4.6)
18/07/2017
שווה לחכות לסוף עונה
החנות ממוקמת במתחם ביג פאשן. בשונה מיתר החנויות במתחם, היא סגורה בשבת. המחירים הידועים של הרשת, זולים. למרות זאת שווה לחכות לסוף עונה, המחירים צונחים בחצי. קניתי סנדלים ב 60 ש"ח, שעלו שבוע קודם לכן 130. בהחלט משתלם. אהבתי את המגוון הגדול, אפשר למצוא משהו לכל סגנון. המוכרות חביבות, עוזרות בבחירה. ממליצה