אודות
בנדורה היא ה-רשת בישראל לאכול שווארמה על גחלים. ההתמחות של בנדורה היא הכנת בשר שווארמה השוכב על גחלים וניצלה באופן מסורתי, עם טעמים אותנטיים שלוקחים אותנו למדינות אחרות. תוכלו למצוא אצלנו שווארמה פרגית, הודו ומבשר עגל וצנוברים, כולם עוברים תהליך מסורתי של תיבול. את התמונה משלימים רטבים, חומוס, סלטים, צ'יפסים, לחמים טריים, שתייה קלה ועוד.
רשת בנדורה הוקמה מתוך סיפור נוסטלגי של אהבה לבשר שהתחיל מזיכרון ילדות ונמשך עד היום. טועמים את זה בכל ביס וביס. אתם מוזמנים להגיע לסניף ראש העין ולהתנסות.


