ויקטורי רעננה קבוצת ויקטורי החלה את פעילותה בשנת 1986.החברה פעילה שישה ימים בשבוע, אינה עובדת בשבתות וחגים ומקפידה על מכירה של מוצרים כשרים בלבד לרבות מוצרים עם הכשר מהודר-בד"ץ.בויקטורי תמצאו את מוצרי המותג שנועדו לתת מענה שיווקי ומכירתי בכל הקטגוריות העיקריות בהן פועלים מותגים של חברות מובילות.
סופר רשת ויקטורי נמצאת ברעננה ממש צמוד ללב הפארק. יש חנייה גדולה ומסודרת לפעמים מלאה מאוד.
הסופר הוא יחסית גדול אך אין הרבה קופות שעובדות.
מחירים סבירים.
מידי שלישי מתקיימים מבצעים ממש טובים על מבחר גדול של פירות וירקות בקניה ב50 ש"ח ולעגבניות ומלפפונים בקניה ב100 ש"ח. הסחורה טריה ובשפע. מחוץ לחנות כדי לשמור על הכללים ולמנוע צפיפות בתוך החנות, מוצעים פירות וירקות שבמבצע. העובדים כל הזמן מחדשים את המלאי ולא חסר דבר. גם במחלקת הקצביה היו מבצעים מאוד טובים כמו עוף שלם ב10 ש"ח בלבד לק"ג. הקופאיות משתדלות להעביר את המוצרים בחשבון במהירות. הקופאית הראשית מעניקה שירות טוב עם סבלנות. אפשר להצטרף לכרטיס אשראי של הרשת המקנה הטבות שונות כמו תוספת של 5% הנחה על הפירות והירקות ובמחלקת הקצביה.
סניף שקרוב אליי למקום המגורים, סניף ויקטורי עושה לפעמים מבצעים על הפירות והירקות שממש שווה לקנות למשל בקנייה מעל 80 העגבנייה תעלה 80 אגורות. לא תמיד יש מבצע אבל לרוב יש ולא רק על הפירות והירקות יש על עוד מוצרים וממש כדאי! יש חניה גדולה יחסית בחוץ אבל לפעמים קשה למצוא עגלה. בקופה קיבלתי שירות מהיר תודה!