הגענו לבית העסק כדי לקנות שקי תערובת שתילה ולהזמין שק גדול של אדמת חמרה. קנינו שקי תערובת שלקחנו איתנו, וביקשנו להזמין את האדמה. ביצענו את ההזמנה והמשכנו בשמחה הביתה.
מספר ימים לאחר מכן, הגיע משלוח האדמה, אך במקום אדמה הגיע תערובת שתילה בשק הענק.
יצרתי קשר עם בעל העסק על מנת שיחליפו את השק באדמה, שכן אין לנו צורך בכל כך הרבה תערובת שתילה, וממילא כבר קנינו את תערובת השתילה שהיינו צריכים בצורת שקים קטנים שלקחנו איתנו ביום הקנייה.
תגובתם של בעלי העסק היא שהמשלוח (להחלפת השק) יעלה 200 ש"ח, ומכיוון שהאדמה זולה יותר ב 100 ש"ח, אצטרך להוסיף רק עוד 100 ש"ח בנוסף למה שכבר שילמתי להם.
כשהגבתי בכך שעלות ההחלפה צריכה ליפול עליהם מכיוון שהטעות שלהם, התחילו לטעון שאמרנו דברים שלא היו ולא נבראו כגון "אנחנו רוצים כזה רק בשק ענק" (בעודנו מצביעים לכאורה על התערובת שתילה בשקים הקטנים), ועוד כהנה וכהנה טיעונים בדויים.
וויתרתי על החלפת האדמה, ואשיג אותה דרך בית עסק שמכבד את לקוחותיו ולבית העסק הזה, לבטח לא אחזור.