כלים חד פעמיים לעסקים - כדאי ומשתלם

פינת הקפה היא אזור מבוקש, בכל משרד ומפעל. במקומות עבודה רבים אף מגדילים לעשות ומעמידים לרשות העובדים חדר אוכל שבו הם יכולים לסעוד את ארוחת הצהריים, ומציעים להם את כל הציוד הדרוש לשם כך. כדי להקפיד על היגיינה, ולשמור על פינת קפה ו/או חדר אוכל מסודרים ונקיים, מעדיפים בעלי העסקים להציע כלים חד פעמיים ולחסוך את כאב הראש הנלווה לשטיפת כלים ולתחזוקה שוטפת
כניסה לרשימת ספקים ובעלי מקצוע בסיווג כלי אוכל חד פעמיים

בתי עסק רבים משקיעים בקפטריה או בפינת קפה לרווחת העובדים. חלקם רוכשים מכונות קפה מתקדמות, אחרים מזמינים ארוחות צהריים ויש ארגונים המספקים חדר אוכל מאורגן ומרווח. כדי  לשמור על אזורים אלו נקיים ומסודרים, גם בסיום הפסקת הקפה או אחרי ארוחת הצהריים, כדאי  לשקול רכישת כלים חד פעמיים עבור העובדים, כפתרון תפעולי פשוט ונוח.

 

כלים חד פעמיים - מכל הסיבות הטובות

ניקיון - כלים חד פעמיים משליכים לפח מיד בתום השימוש, כך שהמקום נשאר מסודר ונקי כל העת.
נוחות - מה יותר פשוט ונוח מלסיים ארוחה, ופשוט לזרוק את השאריות ואת כלי האוכל ישירות לאשפה?!
חיסכון - חיסכון בעלויות של מים ושל חומרי ניקוי לכלים (וכשמדובר במדיח - חיסכון בחומרי ניקוי, במים ובחשמל).
חיסכון בכוח אדם - פינת אוכל הזקוקה לתחזוקה מתמדת, בגלל הכלים הנערמים בכיור,  מצדיקה העסקת מנקה. אם לאו, רבים הסיכויים לוויכוחים ולתלונות הדדיות בין המעסיק ובין העובדים שיובילו לאווירה עכורה, ולפגיעה בעבודה.
סטריליות - כלים חד פעמיים אינם עוברים מאחד לשני, ולא צוברים לכלוך ובקטריות.
כשרות - מקומות עבודה שבהם מועסקים עובדים המשתייכים למגזר הדתי או המסורתי,  לרוב ירכשו כלים חד פעמיים אשר יקלו על נוחות העובדים שומרי המסורת.
 
 

כלים חד פעמיים גם לכיבוד ולאירועים עסקיים

עסקים רבים, מקיימים במהלך השנה אירועים שונים - אם מדובר בטיול חברה שנתי, מסיבה בשל קידום עובדים, עזיבת עובדים בכירים ועוד. באירועים מהסוג הזה, שבהם מוגש כיבוד, כלים חד פעמיים יקלו על ניקיון המקום בסוף האירוע, ויחסכו טרחה למארגני האירוע. כיום מוצעים שפע ומגוון רב של כל סוגי הכלים הנדרשים לאירוח מושלם, הן בעיצובים מעודנים וקלאסיים הן בעיצובים  פשוטים ובסיסיים. הכול בהתאם לתקציב ולאירוע.
ואם כבר משקיעים ברכישת כלים חד פעמיים לעסקים, כדאי כבר לנצל את ההזדמנות לצורכי שיווק ופרסום. כך למשל, כלים כדוגמת כוסות שתייה חמה, יכולים להכיל את לוגו החברה ו/או הסלוגן.  שיטת פרסום זו ידועה ומוכרת בקרב עסקים גדולים, אך בהחלט מתאפשרת גם לעסקים קטנים  בהתאם ליכולות הכלכליות של בעליהם. כלים חד פעמיים לעסקים הם פתרון יעיל, נוח ובעל ערך  שיווקי. 
 
 

כלים מתכלים

כלים חד פעמיים מתכלים הם הכרחיים בתקופה שבה קיימת חשיבות רבה ליצירת סביבה ירוקה  ולמחזור האשפה. לפיכך, אם בחרתם באפשרות הקלה של כלים חד פעמיים, אין זה אומר שהפכתם  לפחות ירוקים. כלים חד פעמיים מתכלים מיוצרים, אף הם, במגוון רחב של גדלים ודוגמות, ומתאימים  לכל אירוע ולכל מטרה, לרבות שימושים בחדר אוכל, ארוחות קייטרינג וכדומה.
את הכלים החד פעמיים אפשר, כאמור, להזמין עם לוגו החברה, או אפילו ליצור סט מוכן לשימוש לרווחת העובדים ו/או האורחים. סט כלים חד פעמי כולל את כל הכלים שבהם אתם מעוניינים,  כדוגמת סכו"ם, צלחת, כוס, מפית וכו'. כל המוצרים מעוצבים באותו הסגנון כסט.
מוצר ירוק ומתכלה נחשב מוצר איכותי ואקולוגי, אשר מתכלה ביולוגית וגם תהליך ההכנה שלו אינו מזהם את הסביבה. את הצלחות אפשר לחמם במיקרוגל, להשאיר במקפיא או במקרר, ללא כל  בעיה. כלים אלו נוחים לשימוש ומתאימים לכל סוגי המזון הקיימים: נוזלי, מוצק, חם וקר. לאחר השימוש, הכלים הירוקים מתכלים לחלוטין, ומוכנים לשמש כמשאבים סביבתיים חדשים.
אז מדוע "ירוק"? כי אכפת לכם מהסביבה, וכלים חד פעמיים מתכלים הם ידידותיים לסביבה ואינם כוללים כימיקלים רעילים. כמו-כן, שימוש בכלים חד פעמיים מתכלים תורם לתדמית החברה, ויוצר את הרושם הנכון של חברה אכפתית ותורמת לסביבה ולחברה כולה. כל זאת, מבלי לוותר על הנוחות, היופי, הכשרות, הניקיון והחיסכון.
 
 
חזרה לרשימת המאמרים בנושא כלי אוכל חד פעמיים
האם המאמר עזר לך?