תודה לך!
חוות הדעת שלך התקבלה ונמצאת כעת בבדיקה על-ידי צוות דפי זהב.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
לאחר האישור היא תפורסם בעמוד בית העסק.
ביקורת על א.כדורי ייצור ושיווק רהיטים
חוות דעת גולשים
מחיר
(3.9) (7) זמינות
(3.7) (7) מקצועיות
(3.6) (7) שירות
(3.3) (9) כתוב חוות דעת
חוות דעת של ly
(1.0)
11/12/2016
לא מומלץ
לא ממולץ.
לפני כחודש 14.11.16 רכשתי ארון ומיטה בא. כדורי בבת ים. כשהגיעה המיטה ראיתי שזה לא דומה אפילו לצבע שהזמנו.. כהתקשרנו לבדוק למה זה קרה אמרו לנו שכשהראו לנו את הצבע הראו לנו אותו על תריס מעץ. ועל תריס זה נראה שונה לגמרי. התאכזבנו מאוד על כך שלא ציינו את זה בפנינו..
האופציה היחידה שהייתה היא לשנות גם את הצבע של הארון לאותו הצבע של המיטה (כי לדלת של החדר יש צבע עץ שונה לגמרי.)
בא. כדורי התנצלו על עוגמת הנפש ואמרו לנו שעד יום שלישי הקרוב 6.12 הארון יהיה אצלנו שלא צריכה להיות שום בעיה.
שבוע לאחר מכן, ביום שני אחר הצהריים, לאחר שכמובן לקחתי יום חופש מהעבודה למחרת, התקשרתי לשאול באיזה שעות צריך להגיע הארון. הפקידה הייתה המומה ואמרה ש "שום דבר לא צריך להגיע אם לא תיאמו איתך תיאום".
סליחה? ואף אחד לא טרח לעדכן להודיע? חשוב לי לציין שבמשך כל הזמן הזה אנחנו משלמים על שכר דירה.. ולא נמצאים שם, הדירה ריקה. מחכה לפריטים.
מאוד התעצבנתי אבל כמובן שבא. כדורי הבטיחו שוב, שעד יום שני בשבוע הבא 12.12 (מחר) הארון אצלי.
התקשרתי היום בבוקר, שוב לאחר שלקחתי יום חופש מהעבודה כמובן, לאחר שכבר כל הבגדים שלנו בתוך ארגזים, לבדוק מתי הארון צריך להגיע.
ושוב... אותה הפקידה "מאמי אם לא תיאמו איתך הספקה הארון לא צריך להגיע מחר"
פה כבר התפוצצתי לגמרי ביקשתי לדבר עם האחראי אדם בשם יוסי שאמר לי שהצבע והחומר עוד בכלל לא הגיעו למפעל!!!! צעקתי עליהם שהם רמא י ם שהם לא מתביישים לשקר ולגרום לעוגמת נפש כזאת אצל זוג צעיר??!
יוסי טען שהוא לא מוכן לדבר איתי לאחר שקראתי לו רמאי. העביר לי את הפקידה בשנית.
ואני עוד מחכה לארון... לצערי הרב התשלום בוצע מראש.
קרא עוד
הסתר

חוות דעת של אמיר
(4.4)
03/02/2015
זול יותר יחסית למקומות אחרים
רכשנו חדר שינה שכלל מיטה, מראה, שידה יפנית ו 2 שידות לילה. חדר השינה עשוי מ MDF. האספקה הייתה מהירה (בזמן כפי שהובטח). אמנם הייתה טעות בהזמנה והמראה לא סופקה יחד עם חדר השינה, אך ללא שום בעיה קיבלנו את המראה במהרה. חדר השינה אצלנו כבר מספר חודשים, ו"מתפקד" היטב.
קרא עוד
הסתר

- 2
- 1