חברת "תמנון" היא מותג מוביל בתחומו ושם נרדף לאופנה טרנדית,הערך שמלווה את הרשת מהיום הראשון הוא "value for money", מתוך רצון להעניק תמורה מלאה ואופנתית, עבור סכומים שכולם יכולים להרשות לעצמם.המטרה שלנו, היא להביא לכל בית בישראל את הקולקציות המגוונות שלנו. הסניפים הרבים מציעים אופנה צבעונית, ייחודית ונוחה בכל מקום בארץ.
מכירתסוף העונה בעיצומה. החנות מאוד יפה ומסודרת. השילוט גדול ומאיר עיניים. יש מבחר בגדים תמורת 20 ש"ח בלבד, חולצות לילדים ב15 ש"ח. הגיע הקולקציה החדשה בצבעים יפים ואלגנטיים. הסתובבתי בחנות ומצאתי חולצה לבנה תמורת 20 ש"ח בלבד. ליד הקופה מבחר בקבוקי שתיה, כובעים ועוד פריטים שימושיים בחיי היום יום.
מבחר גדול של פריטים לנשים, גברים וילדים. מחירים נוחים. הנחות לעטים קרובות. העובדות בחנות נחמדות מאד ומספקות שירות טוב. אני מגיעה לתמנון הרבה פעמים כדי למצוא בגדים חדשים ויפים. קניתי שמלה יפה ושימושית ב-15 ש"ח בלבד. ושתי חולצות לבנות, שימושיות ונוחות כל אחת ב15 ש"ח.
אתמול הייתי בקניון ונכנסתי לסניף תמנון בחורה בשם אורטל ניגשה איתי ושירתה אותי בצורה מעולה כל משך הזמן שהייתי בחנוץ היא הייתה איתי והקשיבה לצרכים שלי הראתה לי כל דבר שביקשתי עם סבלנות מדהימה וחיוך חויית הקניה הייתה לי מאוד נעימה מצאתי את מה שהייתי צריכה המחיר היה טוב מאוד. אני ממליצה בחום על הסניף בכפר סבא.